Ce fac daca site-ul meu a primit o penalizare manuala

By | September 4, 2015

Ai cumparat un domeniu nou si vezi ca desi a trecut ceva vreme nu gasesti site-ul in cautari nici daca-i scrii adresa exacta? In cazul asta este sigur ca site-ul tau a fost penalizat. Daca este vorba de acele animalute puse de straja de catre Google: Panda sau Penguin, ai o mica problema ce trebuie rezolvata. Cum? Folosind optiunea Disavow backlinks si treci la treaba. Daca este vorba despre o penalizare manuala, va trebui sa ceri o reconsiderare a site-ului tau. Cu cat observi mai repede problemele, cu atat mai bine pentru tine!

Ce fac daca site-ul meu a primit o penalizare manuala de la Google

De obicei se spune ca ar fi bine sa cauti site-ul in arhiva si sa vezi cam ce era pe el inainte ca tu sa-l cumperi. Faci sau faci treaba asta, trebuie sa verifici mereu daca site-ul tau se indexeaza si daca apare in cautari. De ce anume ai nevoie? De un cont pe google, apoi folosesti WMT ( Web Master Tools) si verifici ce se intampla cu site-ul tau. Vezi ca ai posibiltatea sa folosesti limba romana, daca nu te prea pricepi la engleza, treci la limba materna, iti va fi mai usor sa intelegi ce ai de facut.

Noi am avut doua site-uri cumparate si penalizate manual, primul a scapat integral de penalizare – era un site de jocuri, noi l-am folosit pentru review-uri, l-am vandut si a fost ok. Acum culmea este ca exact site-ul pe care-l cititi a fost cumparat cu o penalizare manuala. Dupa ce am fost bucrosi ca l-am gasit cu PR ( Page Rank) 1 am dat in plans cand am vazut ca a fost penalizat manual. Asa ca am trecut la treaba, am cerut reexaminarea sa si asteptam raspunsul! Teortic totul va fi ok, vom vedea daca va trebui sa luam masuri suplimentare sau cum site-ul vechi primea link-uri catre pagini disparute, am scapat ieftin!

Sfat util: verificati periodica din WMT optiunea Linkuri către site-ul dvs. – daca vedeti ceva suspect, urgent cereti sa fie scoase acele link-uri. Unii zic ca dureaza mult, eu zic ca e cea mai buna metoda de ascapa de problemele site-ului!

penalizari google-panda-sau-penguin

Ce fac daca site-ul meu a primit o penalizare manuala de la Google