Ce trebuie sa stii despre unghiile false

By | April 2, 2013

Exista o multitudine de motive pentru care femeile aleg sa-si puna unghii false. Unghiile false ajuta femeile sa aiba acele unghii lungi si frumoase…a caror lungime rar poate fi atinsa printr-o simpla manichiura a unghiilor naturale. Unele femei chiar intampina probleme in cresterea unghiilor naturale, asta fie din cauza faptului ca lucreaza prea mult, fie din cauza stilului de viata sau a nutritiei slabe. Unghiile false sunt mult mai rezistente decat cele naturale, astfel incat o femeie nu trebuie sa se abata de la treburile casnice daca vrea niste unghii lungi si aspectuoase.

Multe femei merg pe ideea ca pot controla aspectul unghiilor lor consumand anumite alimente zi de zi. Cu unghiile artificiale aceasta grija dispare. Unghiile false sunt de asemenea de mai multe tipuri, fiind catalogate dupa rezistenta, marime, forma si calitatea lor. De exemplu, o femeie care practica sport va opta pentru niste unghii mai rezistente. Un anumit tip de unghii false se mai numesc si unghii sculptate si sunt pe baza de acril, gel sau fibra de sticla. Aceste subsante se aplica pe unghie si se modeleaza in momentul aplicarii.

Acrilul este cea mai rezistenta substanta pentru unghii false si are o rezistenta foarte indelungata. Singura problema o constituie faptul ca unghia trebuie retusata dupa 2-3 saptamani, deoarece aceasta incepe sa creasca si se vede diferenta dintre acril si unghia naturala. Acrilul este de asemenea foarte gros, iar cand unghia incepe sa creasca se va vedea foarte clar diferenta. Unghiile pe baza de geluri uv sunt la fel de rezistente si au aceeasi metoda de aplicare, insa pentru a usca gelul, unghiile trebuiesc puse sub lumina uv.

Unghiile din matase sau panza sunt un alt tip de unghii false. Sunt fabricate dupa un anumit model si lipite de unghiile naturale. Acestea pot intari unghia naturala si in acelasi timp o ajuta sa creasca fara a fi avariata. Unghiile false de matase sunt destul de fragile si nu sunt recomandate persoanelor care practica sport sau au o prea mare activitate gospodareasca. Unghiile din panza sunt foarte rezistente, insa pot parea destul de groase, iar pe langa asta, nu sunt transparente.

Unghiile din fibra de sticla arata mult mai natural si sunt foarte rezistente. Datorita materialului usor si rezistent, acestea au calitati estetice mult mai bune fata de unghiile false ce se peste unghiile naturale.

Majoritatea acesto lucrari estetice sunt facute la saloane de infrumusetare, iar aplicarea oricarui tip de unghii false pentru ambele maini dureaza aproximativ o ora. Este recomandat ca macar la prima aplicare a unghiilor false sa o faceti la un tehnician manichiurist si nu singura, acasa. Dupa ce ati invatat niste tehnici de baza de aplicare a unghiilor false si dispuneti de materialele necesare(le puteti achizitiona de aici), puteti incerca sa aplicati unghii false si de acasa.

3 thoughts on “Ce trebuie sa stii despre unghiile false

 1. Adelina

  Interesant articol despre unghiile false,desi am si si eu cateva cunostinte am intalnit inca lucruri nestiute de mine.
  Multumesc!!!

  Reply
  1. Fashion Post author

   Adelina, daca esti interesata de subiect, iti putem oferi o pagina persoana, aici pe fashion, unde ne poti imaprtasi cate ceva despre acest subiect. Site-ul Fashion imreuna cu 4ULady sunt gata oricand sa primeasca cititorii in randurile celor ce au ceva de spus in moda.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *