Cea mai buna masina de spalat vase

By | August 6, 2018

Acum 10 ani cand am vazut prima masina de spalat vase la mine in casa pare a o minune si ca a zic asa, un moft. Ce nu pot sa spal vasele asa cum o faceau parintii nostri – ca idee si atunci in vest erau masini de spalat vase, numai ca la noi abia de gaseai din acelea care spala rufe, deci astea pareau din filmele SF. Deci revenind la aparatul electrocasnic care te scapa de corvoada spalarii vaselor cand tu ai altceva de facut, azi acestea sunt atat de sofisticate ca iti trebuie o zi sa stai si sa inveti ce ai de facut ca sa o utilizezi la parametrii.

Cea mai buna masina de spalat vase

Ca sa alegi cea mai buna masina de spalat vase trebuie sa stii mai intai la ce sa te uiti, de exemplu in magazinul online gasesti date tehnice legate de capacitate si de consumul de apa – foarte important acesta din urma, la care as adauga si clasa energetica. Eu m-as uita si la inca un aspect, la numarul de compartimente disponibile, marea majoritate au cate doua cosuri, dar am vazut masini de spalat cu trei cosuri, ceea ce mi se pare mai convenabil.

Fara a avea pretentia ca am ales numarul unu de pe piata romaneasca in ceea ce priveste masinile de spalat vase, eu zic ca modelul Beko DFN28330WAD ales de mine este exact ceea ce am cautat. Mi-am dorit sa fie cu dozator automat de detergent lichid, sa nu pun eu ce ma duce capul. Daca mam gandesc ca ea exista asa cum spune pe Wikipedia din 1887, este clar ca acum in 2018 este ceva necesar, nu un moft ca sa nu te mai puna sotia sa speli si tu vasele din cand in cand.

Nici preturile unei masini de spalat vase nu mai sunt asa de exagerate cum erau acum cativa ani, gasesti destul de des oferte sub 1000 de lei, desi eu am dat pe a mea aproape dublu, adica 1.900 de lei! Da, dar chiar daca nu este cea mai buna de pe piata are si avantaje la care eu nu as renunta: asa cum am mai zis, dozajul automat al detergentului, un program pentru vasele murdare “Intensive 70°C”care pe mine m-a salvat de multe ori dupa ce am avut musafiri, iar la final dar nu cel mai putin important in secolul vitezei, programul Fast+™ care este de cel purtin trei ori mai rapid decat un program obisnuit de spalare al vaselor! Prin urmare, eu zic ca am ales cea mai buna oferta d epe piata, tu alege pe cea care ti se potriveste!

Mașină de spălat vase

Cea mai bună mașină de spălat vase