CriptoValute – BTC aproape de pragul de 3.000 de dolari

By | December 14, 2018

Am avut o discutie acum ceva vreme cu Dragos Schiopu, un impatimit in ceea ce priveste criptovalutele, eu afirmam ca cine va paria pe BTC va pierde, el zicea ca nu e chiar asa. Uite ca am ajuns sa vedem inca o injumatatire a valorii BTC-ului, intr-o perioada de timp nu chiar lunga. Asadar, pan unde va scade moneda virtuala? Pana la valoarea ei de intrebuintare. Care este? Exact, momentan s-a mers doar pe ideea ca te imbogatesti cumparand monede virtuale, dar a trecut moda exact ca in cazul bulbilor de lalea.

CriptoValute – BTC se apropie de pragul de 3.000 de dolari

Fara sa fiu mare economist – desi am o oarecare pregatire ca absolvent de FABBV – Finante, banci si burse de valori la ASE – ini dau seamam ca de la peste 15.000 de dolari pentru un BTC sa ajungi la 3.000 este deja o pieredere, iar trendul este descrescator, chiar daca din cand in cand se vede ca cineva incearca sa-l tina mai sus. De ce? Pai ce poti face cu BTC-ul? Im majoritatea lor bancile nu lcureaza cu ei, magazine si mai putine, iar numarul detinatorilor se pare ca nu reuseste sa atinga o masa critica, pentru a face ceva folositor cu ei. Atunci scade, cat sa investesti in ceva nefolositor in acest moment?

DA, iata ca in Romania cineva s-a gandit sa impoziteze cu 10% castigurile din tranzactionarea BTC, ma intreb poti cere rambursare la pierdere ca la TVA? Sincer sa fiu nu m-am apuca de minerit BTC in urmatoarele 12 luni, am mari dubii ca iti mai scoti banii pe curent!

Bitcoin

CriptoValute – BTC se apropie de pragul de 3.000 de dolari