Cele mai bune telefoane de buget

By | December 29, 2018

Am vrut sa fac o lista cu cele mai bune telefoane de buget – chiar si asa stai si te intrebi ce inseamna pentru fiecare acest buget pentru un smartphone. Chiar ma gandesc de ceva vreme ca si eu si sotia avem telefoane la care schimbatul bateriei costa cat un telefon de buget: Samsung Galaxy S6 si S7. Acum vad ca au invadat piata chinezii de la Xiaomi cu oferte atractive ca pret, dar oare sunt ele atractive si ca performanta? Daca ai un telefon inteligent ce oare mai vrei de la el?

Cele mai bune telefoane de buget

Asa cum ziceam mai sus, m-am invatat cu un telefon bun, cu ceva RAM, memorie de cel putin 32 GB si procesor puternic – octa core daca se poate. Tot se vorbeste de LG X Screen, un telefon care se apropie de 200 de euro, dar ramane sub acest nivel. Momentan nu-l mai vad prin oferte, asa ca pastram doar firma, desi LG sunt destul de scumpe  am avut un model premergator telefoanelor inteligente, ceva gen K si un numar, nu mai stiu. A fost bunicel zic eu, desi evident ca era doar telefon, restul facilitatilor erau degeaba.

La concurenta vin chinezii de la Huawei  cu ceva oferte pentru telefoane de buget, iar pentru cine vrea, poate incerca si un Asus – eu am luat laptop de la ei, momentan sunt multumit – am luat chiar doua bucati, cu reducere inainte de Black Friday, acum vad ca am facut o investitie buna. Ca sistem de operare ce sa mai ceri? Evident ca decat Windows Phone mai bine mergi pe Android, este verificat. CAm astea ar fi marcile disponibile pentru cei ce vor un smartphone ieftin si bun. Evident ca nu te apropii de Apple, aia nu au pentru cei cu venituri mici nimic.

telefoane de buget

Cele mai bune telefoane de buget