WhatsApp nu va mai merge pe telefoanele vechi

By | January 3, 2019

Am mai zis noi ca tehnica e gandita in asa fel incat sa nu o poti folosi la infinit, iata ca nici WhatsApp nu face exceptie, dupa ce in 2017 a fost primul val, vine anul acesta si al doilea. Este adevarat ca nu prea avem Android 2.3.7, nici iOS7, dar oricum stiu ce inseamna asta pe propria piele, cand m-am trezit cu discurile de Windows XP sau mai recent 8.1 inutilizabile. Asadar chiar daca nu multa lume mai are astfel de telefoane in dotare, sa nu uitam ca multe dintre smartphone-urile de la Nokia nu mai pot incarca mesageria de la WhatsApp  inca din vara trecuta.

WhatsApp nu va mai merge pe telefoanele vechi

Nu cred ca sunt multi detinatori de Nokia S40 sau S60, dar daca sunt, ei sunt printre cei ce nu mai pot folosi WhatsApp-ul in 2019. Multi utilizatori mai au ragaz pana in 2020 sa-si schimbe telefoanele, asadar mult timp nu a mai ramas. Desi firma a fost infiintata in 2009, in nici 10 ani a reusit sa-i dezamageasca pe multi, dar asa-i in tenis, vorba unui clasic roman.

Cei cu telefoane mai noi nu trebuie sa-si faca inca griji – cel putin in ceea ce priveste WhatsApp-ul, caci daca vine vorba de alte chestii, de exemplu eu cu un Samsung Galaxy S6 am ramas blocat la versiunea Android 7, fara drept de apel. Cand ma gandesc ca l-am luat ca varf de gama, parca nu mai sunt asa de incantat de smecheriile celor de la Android, chiar ma gandesc ca pe viitor sa trec iar la iOS si evident la Apple. Sa vedem ce surprize placute sau neplacute ne aduce anul 2019.

WhatsApp si telefoanele vechi

WhatsApp nu va mai merge pe telefoanele vechi