Domeniile .Ro neplatite vor fi sterse din 30 august

By | September 2, 2018

Nu stiu de ce dar mereu se adevereste ca Romania este imprevizibila ca mediu de afaceri. Initial cei care isi doreau un domeniu romanesc, adica cu TLD .Ro, plateau o taxa marisoara sa zicem asa, dar primeau domeniul pe viata! Cum la noi in tara foamea de bani este in crestere, s-a trecut la plata anuala a domeniilor, iar de la 30 august a inceput stergerea celor ce nu au fost platite pentru anul in curs. Nici ca se putea mai bine, nu-i asa?

Domeniile .Ro neplatite vor fi sterse din 30 august

Nu analizam faptul ca un un domeniu .Ro costa jumatate din pretul unuia .Info cum este acesta, poate ca si noi ar fi bine sa trecem pe TLD romanesc, in ideea ca pana la urma scriem in limba romana, pentru romani. DA, noi am ales un domeniu .Info pentru ca este un site informativ. Multi cred ca doar daca ai .com e ok, desi sa fim seriosi, asta ar insemna ca ai un site comercial, cum la noi nu este cazul, cred ca am ales bine, desi acum a devenit mai scump decat merita!

Impreuna cu ZonaIT facem un tandem zic eu bun, desi inca nu am inceput sa dezvoltam subiecte care sa atraga un public suficient de numeros, poate chiar ar fi ok sa vindem site-ul si domeniul cu un minim de 1000 de euro unui investitor “strategic” care va scoate din el ceea ce merita. Prin urmare nu pretul domeniilor .ro sunt problema, ciu modul de aboradare a situatiei. Nu este chiar corect sa-i zici unuia care a cumparat un domeniu in ideea ca este al lui pe viata – sa zicem ca cineva a luat popescu.ro, in ideea ca va face un site personal al familiei Popescu, iar acum se vede nevoit fie sa-l plateasca mult mai mult decat se astepta initial, fie sa renunte la el.

Domenii .Ro

Domeniile .Ro neplătite vor fi șterse din 30 august