Samsung Galaxy S10 revolutioneaza piata smartphone

By | September 3, 2018

Desi vestea o dau coreenii de la Samsung, realizarea vine de la americanii de la Qualcomm, cei care dau si azi procesoare celor ce rivalizeaza cu Apple. Ei au scos pe piata un nou cititor de amprente, ultrasonic. Initial se parea ca primii c evor lansa tehnologia vor fi chinezii de la Huawei. Iata ca Samsung o ia inainte si anunta ca va folosi un cititor ultrasonic pe Galaxy S10. Eu unul nu folosesc nici cititorul de pe S7, asa ca ma indoiesc ca voi fi fericit sa iau un telefon nou doar pentru asta.

Samsung Galaxy S10 revolutioneaza piata smartphone cu cititoare ultrasonice

Android are probleme, iar cei ce au un sistem de operare mai vechi, adica cam toti ca ci aici intra in discutie inclusv Android 8.0, singurii salvati fiind cei cu versiunea 9.0 Pie – placinta cu surprize propbabil. Nu sunt convins ca noul cititor de amprente va fi ceva ce va schimba piata smartphone-urilor din Romania ca de fapt de nicaieri. Nici macar nu inteleg cum vine asta ultrasonic, adica va fi cu sunete? Mai interesant parea cititorul de retina. Oricum, asa cum am mai zis, am dezactivat cititorul de amprenta de la telefonul meu, desi mergea binisor – sa zic asa.

Daca ai ramas impresionat de Samsung Galaxy Wing sau Galaxy X, poate ca o sa-ti placa si noua inventie a coreenilor, iar daca vrei sa vezi noutatile in domeniu, cauta pe site-ul nostru, publicam in mod frecvent astfel de stiri! Pentru ca ne place sa stim ca sunteti informati! Dar eu cred ca lupta dintre Android si iPhone este inca la inceput, iar pana acum conduc americanii, desi la mica distanta de coreeni. O fi timpul sa stam in banca noastra, macar in ceea ce priveste telefonul, la PC si Laptop deja trei ani inseamna mult, iar cand vad ca am 100% ocupat RAM-ul sau ca HDD-ul nu face fata la scris/citit, incepe sa-mi para rau ca tehnologia evolueaza asa de repede.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 revoluționează piața smartphone cu cititoare ultrasonice