Google Chrome se schimba iar

By | September 10, 2018

Nu stiu de ce, dar niciodata schimbarile nu mi s-au parut bune in ceea ce priveste navigarea pe net – fie a scazut usabilitatea, fie merge mai greu fie altceva nu este chiar ok. Nu mai putin recent este noul email de la Google, eu stau pe versiunea precedenta, pana cand evident ca nu va mai fi disponibila. La fel a fost si cu WMT, AdSense, etc. Nu-mi plac noile designuri si gata! Dar ce aduce oare nou versiunea 69 de la Google Chrome?

Google Chrome se schimba iar, ce aduce versiunea 69

Prima schimbare este cea cu privire la forma TAB-urilor, nu mai sunt trapezoidale ci dreptunghiulare – o fi asta ceva bun? Simteai ca paleta de culori nu te ajuta sa cauti ceva pe internet? Ei zic ca acum te ajuta sa salvezi parolele si iti dau sugestii ca sa le faci mai sigure. Sincer sa fiu eu aleg parolele dupa imaginatie, dar tin cont ca trebuie sa fie cu semen din astea bizare, gen #& etc. Evident si litere mari si mici plus cifre! Asa ca nu ma prea incanta sa-mi genereze cineva parolele.

Dar singura si principala modificare este de fapt introducerea Omnibox, adic abara de adrese devine si bara de cautare, etc. Era si inainte ceva asemanator, deci mare inovatie nu-i nici asta. Versiunea se va incarca automat, deci rabdare. Daca nu, intrati in cont si verificati daca e disponibila pe dispozitivul vostru. LA mine se descaraca chiar in timp ce scriu, asa ca la final, o sa inchid TAB-urile si o sa ma trezesc cu versiunea 69 in loic de batrana 68 a Google Chrome! UpDate: asa este, la relansare am deja Chrome 69 – TAB-uile mai mari, mie mi se par inestetice, dar sper sa papa mai putina memorie – de vazut in viitor!

Google Chrome 69

Google Chrome se schimba iar, ce aduce versiunea 69