Electrocasnicele vor avea o viata mai lunga

By | January 10, 2019

Electrocasnicele vor avea o viata mai lunga, cel putin asa zice o lege ce va fi implementata in Uniunea Europeana. Ati fost si voi frustrati ca abia ati luat un produs si cum a iesit din garantie si-a dat sfarsitul? Iata ca desi nu pentru ca se gandeasc neaparat la consumator, europenii au decis sa oblige producatorii de electrocasnice sa le faca mai fiabile si mai usor de reparat. Sper sa fie valabil si penntru telefoanele Samsung, sa pot si eu sa-i schimb bateria nu sa-l arunc dupa ce am dat sute de euro – nu putini – pe el.

Electrocasnicele vor avea o viata mai lunga

Se pare ca dupa ce a venit legea cu aspiratoare mai slabe la putere, vine si o lege buna pentru consumator. Mai este o problema, oare chinezii se supun legilor sau vom cumpara din ce in ce mai scump? Asadar totul este cu dus si intors, pe de o parte asa este, pe vremea cui Ceasca luai pe viata frigiderul, doar ca nu-l cumparai cu banii castigati pe salariu intr-o luna! Asadar decat sa dai p etelevizor cat pe jumatate de masina, parca tot mai bine e acum, nu mai zic ca si tehnologia se tot schimba de la an la an.

Parca tot mai buna e o masina de spalat din categoria A+++ decat una din B sau C, nu credeti? Asadar progresul isi are si el partile bune si rele, ca orice alt lucru din viata de zi cu zi, iar nimic nu este gratis pe lumea asta! Sa vedem insa daca legea se va aplica sau nu.

Electrocasnicele vor avea o viata mai lunga

Electrocasnicele vor avea o viata mai lunga