Receiver DiGi pentru strainatate

By | January 12, 2019

Sa zicem ca traiesti in Germania si vrei sa-ti instalezi un receiver DiGi TV ca sa vezi posturile tv romanesti pe televizor, tableta sau laptop. Ce faci? Ai doua variante, fie iti faci un abonament in Romania la DiGi TV si iei antena cu tine, o instalezi singur sau apelezi la un specialist sa o faca pentru tine, iar in cazul acesta cineva din tara va trebui sa faca plata lunara in Romania, sau apelezi la unul din sutele de romani care se ocupa cu instalarea antenelor de satelit in Germania!

Receiver DiGi pentru strainatate

Prin urmare, daca vrei sa instalezi un receiver DiGi pentru strainatate, indiferent ca este vorba de Germania sau Austria, ai mereu de ales la cine te adresezi. Noi vrem sa te ajutam si de aceea fie ca esti un antreprenor privat sau o companie de profil, apaleaza la noi pentru a te face cunoscut in strainatate. Avem peste 150.000 de romani care ne urmaresc pe FaceBook, din Germania, Austria sau UK, asadar credem noi ca te putem aduce mai aproape de cei care au nevoie de o antena de satelit dela Digi TV.

Portalul ITzone este mereu gata sa ajute orice antreprenor roman care are ca obiect de activitate IT&C, asadar nu ai decat un singur lucri de facut: sa ne scrii si sa ceri o oferta de pret pentru ceea ce te intereseaza. Noi te vom ajuta si te vom pune in legatura cu romanii din strainatate, iar tu vei aveanumai de castigat, la fel ca si clientii tai. Toata lumea multunita, nu-i asa?

Antene DiGi TV