Reumplere cartuse in Brasov

By | January 18, 2019

Am tot cautat prin Brasov servicii de reumplere cartuse pentru inprimantele cu jet de cerneala, prima data intreband prietenii, dar apoi am descoperit ca e mai rapid sa caut direct pe net. Asa pot sa compar pretul pentru umplerea cartuselor de imprimanta, evident ca ma refer la cele color, caci cele alb negru folosesc toner – in ideea ca aveti asa cum este cazul, o imprimanta cu laser. Mai exact serviciul consta in umplerea cartuselor cu cerneala – color si negru dupa ce acestea s-au golit.

Reumplere cartuse in Brasov

Un sfat util pentru imprimantele unde capul este separat de cartuse: spalati din cand in cand capul acestora, eu foloseam fie apa calda fie spirt. La imprimamnte de genul celor de la HP, cartusul si capul sunt corp comun, deci in general serviciul este facut de cei care se ocupa cu reumplerea cartuselor cu cerneala.  Tot la categoria sfaturi utile ar mai fi transportul lor cu mare atentie, sa nu infundati capul de imprimare.

Sincer sa fiu, folosesc imprimanta color destul de rar, asa ca din acest motiv tusul risca sa se inchege, pentru a evita acest lucru tiparesc din cand in cand cateva pagini color, pentru ca altfel nu mi-ar mai fi de folos serviciul de reumplere al cartuselor. As fi nevoit sa cumpar cartuse noi, iar asta m-ar costa in mod evident mai mult. O observatie facuta d emine personal: imprimantele mai vechi aveau cartuse de capacitate mai mare, ele se pretau mai bine penrtru reumplere, asadar puneti mereu in balans pretul unui cartus nou cu serviciul oferti de diverse firme [ inclusiv din Brasov! ].

Ce modele de cartuse si tonere pot fi reincarcate ? Pai fara sa analizam prea mult, majoritatea cartuselor de la imprimantele cu jet de cerneala pot fi reumplute, atat cele alb – negru cat si cele color. Asa cum am mai spus parca intr0un alt articol, eu reumplu chiar si cartusele cu toner la imprimantele cu laser. Merita, pentru ca un toner nou costa mai mult decat o jumatate de imprimanta! Am un Epson de 10 ani si inca merge excelent! Chiar daca a trebuit sa pun un driver universal pentru a tipari in Windows 10!

Reumplere cartușe în Brașov

Reumplere cartușe în Brașov