iPad Pro – review Romania

By | January 27, 2019

Probabil ca la cat costa putini o sa o cumpere pentru ca au ce face cu adevarat cu ea. De ce? Pai pentru ca are un ecran cat un laptop, ii poti atasa o tastatura insa mouse, nu! Am renuntat acum doi ani la iPhone pentru ca desi era perfect pentru mine, devenise prea scump, asa ca am trecut la coreenii de la Samsung. Am si cu ei probleme, pe langa faptul ca nu sunt fan Android, iar iOS mi s-a parut mereu mai performant, sunt dependent de bateria care candva se va termina si nu se justifica pretul unui telefon nou.

iPad Pro – review Romania

Revenind la iPad Pro – aceasta ofera un ecran de minilaptop, de 12,9 inch cu o rezolutie care te imprsioneaza de la prima utilizare. Nu mai zic de cat de repede se misca! Se misca excelent dar si pretul este pe masura! Adica un iPad Pro 2019 cu ecran cu rezolutie 2732 x 2048, doar 4 GB de memorie RAM si 64 GB memorie interna, ajunge cam la 5.000 de lei! Dai un ban dar stai in fata, nu-i asa? Da, ai un stylus si o tastatura atasata, deci poti sa zici ca ai 2 in 1, tableta plus un mic laptop cu iOS pe el. Fiind foarte subtire si cu tot felul de magneti atasati pe latetal sau pe spate, poti conecta o sumedenie de dispozitive la iPad-ul tau. Totusi la 719 grame si 6,9 mm zic eu ca nu este tocmai un dispozitiv cu care sa te plimbi pe strada!

Daca optezi pentru varianta ce ofera si 3G si 4G zic eu ca deja esti un tip norocos, intrebarea este ce produci cu aceasta tableta, sa-si scoata banii. Eu am dat pe laptop 3000 de lei, nu mai zic ca am prins reducere, deci am dat cam 5400 de lei pe doua, oare merita banii o simpla tableta? Eu unul astept telefonul PC la un pret acceptatbil.

iPad Pro

iPad Pro – review Romania