Tu ce laptop ti-ai cumparat?

By | February 3, 2019

Nu stiu ce va urma in urmatorii cinci ani, asta ca sa nu exagerez si sa zic din start zece ani, caci deja cred ca nu am suficienta imaginatie. Primul meu laptop a fost un Samsung, de fapt am luat pe rand cate unul pentru fiecare membru al familiei, adica trei bucati. Asta era acum 13 sau 14 ani parca. Mai am unul sub pat si acum, nu-i mai merge ecranul, s-au ars ledurile, deci mai vezi pe el doar daca-l luminezi la maxim, iar imaginea este evident palida! Am tot luat laptopuri, am avut HP si Asus, am ajuns la 8 GB de memorie RAM, SSD si WiFI ac, pentru viteze de pana la 300 Mb/s.

Tu ce laptop ti-ai cumparat?

Desi nu mai am acel 1000 GB de memorie de stocare si doar 256 GB – imi aduc amine ca acum 15 ani aveam un HDD de 120 GB si mi se parea ca nu poate fi umplut nicidata – azi am vazut un email de la Google plin. Sistemele de operare au evoluat, am avut de la Windows 3.11 si am ajuns la zece.  Nici nu vreau sa ma gandesc ce faceam cand am instalat pentru prima data windows XP, parea  o minune. Culmea ca a fost o perioada buna zic eu, acum cu acest Windows 10 mi se pare ca se vrea prea mult de la un amarat de PC folosit pentru browsing.

Ce nu am la laptop? Pai as fi vrut o tastatura luminata, as fi vrut sa fie mai usor si cam atat zic eu. A, webcam-ul a ajuns de tot rasul, ma vad pe el de parca ma desenez singur, asta in ideea ca pe telefon si camera secundara este de 100 de ori mai buna la la laptop. Da, in este desi este calar ca as fi vrut macar un SSD de 500 GB, este bum si asta in jumatate, decat de loc!

Tu ce laptop ti-ai cumpărat?

Tu ce laptop ti-ai cumpărat?