Eroare Wordfence sau probleme pe hosting?

By | July 29, 2019

De ceva vreme ma confrunt cu o problema pe care cu greu pot sa o inteleg. Cateodata la logare apare IP-ul meu, cateodata apare IP-ul site-ului. Asa ca stau sa ma intreb: am oare un soft care se logheaza odata cu mine sau de ce apare asa in log-ul de la Wordfence. Problema este ca apar de pe IP-ul site-ului si incercari ciudate de logare in WordPress: gen admin, nume site, test, etc. Pe forumul de la Wordfence mi s-a spus sa caut in setari How does Wordfence get IPs. si sa fac incercari! Pe bune?

Eroare Wordfence sau probleme pe hosting?

Am sunat la cei de la hosting, in speranta ca ma ajuta ei, raspunsul a fost: vrei sa angajam un specialist? Te costa atat! Pe bune? Asta dupa ce a crescut pretul conturilor de hosting cu cativa euro pe luna [ in functie de cate conturi de cPanel ai ]. Asadar nu prea stiu ce sa fac, sa verific pana imi da un IP corect sau sa merg pe ideea ca oricum asta e, nu ma afecteaza si nu sunt brese de securitate pe site-urile mele.

Deci pe scurt problema este asa: in logurile de la Wordfence imi apare la IP adresa site-ului si nu cea a celui care se logheaza. Cam aiurea as zice eu. Cum portofoliul are 100 de site-uri [ stai sa vezi cat o veni facura la hosting! ], e cam aiurea sa stau sa ma joc cu setarile pana teoretic ii dau de cap. Dar asa-i in tenis, nu castigi mereu!

Wordfence

Eroare Wordfence sau probleme pe hosting?