FaceBook plateste pentru stiri

By | August 9, 2019

Mai nou se pare ca FaceBook a decis sa plateasca pentru stiri, adica sa dea bani sitre-urilor de stiri agreate de el si care accepta niste conditii. Ok, e urmatorul pas dupa ce nu a mers prea bine cu Instant Articles, pentru ca nu-i asa – de ce sa iei bani putin de la Zuckerberg cand poti lua cu galeata de la Google? DA, FaceBook traieste de pe urma contetului pus de useri, iar ei vand reclame si reclama cui vrea si cui nu vrea. Asta e viata, se pare ca omul a gasit secretul banilor usor facuti [ sau mai greu, depinde daca ai vazut sau nu filmul Reteaua de socializare ].

FaceBook plateste pentru stiri

Jmecheria asta o sa tina zic eu, pentru ca e facuta tot pentru aia cu bani, adica ziarele mari, cele pe care le preia si Google in News – doar ca mai mari putin decat media de pe motorul de cautare. Daca-i mai iese si aia cu moneda virtuala, sa te tii nene la vanzari online fara factura. In fine, astea sunt doar planuri, mai dureaza pana le implementeaza si probabil o sa vedem pe site-ul de socializare si stirile filtrate de Zuckerberg.

Probabil ca ideea celor de la FaceBook este sa intri dedimineata si sa mai iesi doar seara. Pe de alta parte oricum vad ca se distribuie la greu orice pe FaceBook, in mare parte stiri de groaza. Gen tragedia de la Caracal, alegeri – aici ai cate doua postari la minut, sus Iohanis – Jos Iohannis, sus PSD si hua . Plus o gramada de stiri click to bite false! Ei, asta e si ea o stire de asta neverificata si bazata pe o declaratie cu mai multa sau mai putina greutate a unui functionar FaceBook.