Cand va primi Galaxy Tab A 10.1 (2019) Android 10?

By | November 20, 2019

Multi dintre cei care si-au achizitionat de curand o tableta Galaxy Tab A 10.1 (2019) se intreaba cand vor primi versiunea de Android 10? Teoretic depinde de tara unde se afla, asa ca mai e de asteptat pentru unii. Vestea buna este ca va veni cel tarziu in 2020. Vestea mai putin buna este ca nu vor avea internet 5G pe tableta, iar pe WiFi greu de crezut ca vor fi optiuni de la cei care ofera internet prin cablu. Da, sistemul 802.11ac permite viteze de pana la 2,3 GB/s. Nu stiu ce viteze aveti voi dar eu de 250 Mbs nu am vazut nici macar pe testele de viteza.

Cand va primi Galaxy Tab A 10.1 (2019) Android 10?

Daca ma gandesc ca la telefoanele de nici 4 ani nu am trecut de versiunea 7 sau 8 de Android, macar pe tableta sa vad ca am sa primesc Android 10. Chiar daca am 2 GB de memorie RAM, am un procesor octa core destul de performant pentru o tableta de 1000 de lei. Nu stiu ce sa instalez pe ea ca sa vad cum merge, momentan in afara de ecran care cam “aluneca” nu am de ce sa ma plang. Bateria tine cateva zile – ar tine mai mult daca imi amiteam seara sa opresc internetul, se misca rapid, pe scurt sunt multumit, doar ca vreau ultima versiune a sistemului de operare.

Cum poți pune mouse la tableta

Am incercat sa pun casca de la telefon pe tableta, nu o vedea pe Bluetooth, acum ma gandeam sa vad daca o vede laptopul, asa de proba! Deci ai nevoie de un mouse si de un adaptor ca sa mearga pa tableta mouse-ul si tastatura. Deci recapitulam, ca sa conectezi mouse si tastatura ai nevoie de ele cu Bluetooth, desi ai sanasa nici asa sa nu mearga, varianta optima e sa mergi cu tableta si sa probezi pe loc inainte sa cumperi.

Galaxy Tab A 10.1

Când va primi Galaxy Tab A 10.1 (2019) Android 10?