Google Meets te ajuta sa te conectezi

By | May 24, 2020

Azi toti avem dispozitive cu Android, deci avem si un cont pe Gmail, ceea ce inseamna ca putem folosi gratuit pentru maxim 100 de persoane varianta de convorbiri in grup. Aplicatiile sunt nesfarsite, sa zicem ca esti membru intr-un grup si vrei sa discuti in weekend cu membrii grupului. E atat de simplu: intri pe Google Meets sau instalezi aplicatia pe tableta / telefon si asta e tot. Initiatorul trebuie sa dea link-ul participantilor si sa-i accepte in conferinta. Asa cum am spus la inceput, sunt admise gratuit maxim 100 de persoane! Optiunea este insa si mai buna cand vine vorba de o intalnire cu membrii familiei.

Google Meets te ajuta sa te conectezi cu persoanele dragi tie

Daca pana acum nu prea aveai sansa sa poti discuta decat unu la unu cu cei dragi, acum fara sa platesti nimic poti folosi Google Meets pentru asta. Pe tableta sau telefon ar trebui sa instalezi aplicatia, pe laptop si PC merge direct din browser. O oportunitate venita de la Google dupa ce pandemia de COVID i-a retinut pe majoritatea in case, departe de cei dragi,

De ce sa cauti aplicatii nesigure cand ai una oferita chiar de Google, cel care iti ofera Android pe tableta sau telefon. Nu trebuie sa ai cunostinte avansate de informatica, programare sau sa fii talentat la ceva anume, pur si simplu te conectezi cu ce ai la indemana si discuti cu cei dragi. Colegi de munca, de liceu sau de facultate, acum pot fi cu totii impreuna cu ajutorul Google Meets. Pana la urma e buna la ceva si tehnologia asta, nu-i asa?

Google Meets