Transferwise, Adio comisioane bancare

By | May 18, 2020

Vrei sa scapi de comisioanele bancare atunci cand trimiti bani in Romania? Nu ma crezi? Pai vezi ce oferte ai la Transferwise – Compara pretul sau incepe [ butonul verde sau albastru! ], e atat de simplu sa te convingi! Deci nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, te poti convinge si singur, apoi sa ne spui parerea ta! Zi adio la comisioanele bancare, asa cum au facut-o peste 4 milioane de persoane din intreaga lume pana acum. Inca un avantaj: cardul Transferwise, cele mai mici comisioane la retragerea din ATM-uri, far sa mai cauti peste tot o anumita banca!

Transferwise, Adio comisioane bancare

Avantajele romanilor care folosesc Transferwise: pot trimite atat lei cat si orice alta valuta la cele mai mici preturi. Ai nevoie doar de codul IBAN daca transferi bani in cont, plus evident numele beneficiarului, atat! Vrei sa trimiti bani familiei sau prietenilor? Acum ai scapat de acele comisioane care te “uscau” atunci cand foloseai alte servicii de transfer bani. Banii ajung a doua zi in contul in care ai facut transferul! Atat, 24 de ore – o zi lucratoare – si banii sunt la destinatar.

Cati bani pot transfera cu Transferwise? Eu as ziced ca oricati vrei, dar exista totusi o limita: 1.2 de milioane de EUR pe transfer. Crezi ca o depasesti? Eu zic ca NU, asa ca poti trimite cati bani tu folosind serviciile Transferwise. OK, vorba lunga este saracia omului, asa zice un proverb romanesc, asa ca nu mai bine compari tu acum preturile si vorbim dupa? Nu uita, costul unui card de debit este de 30 de lei, dar il poti primi si gratuit! Vezi oferta de azi pentru cititorii ITzone, nu o sa-ti para rau!

Trimite bani acasă

Trimite bani oriunde în lume la cele mai mici costuri