Incaltaminte – colectia de toamna

By | October 14, 2013

A venit cu adevarat toama, de aceea am decis sa va oferim noua colectie de toamna – iarna la incaltaminte. Incaltaminte de piele, comoda si trandy, pentru doamne si domni. Super ofrta, reducere de pret, transport gratuit si multe alte ocazii de a cumpara incaltaminte comoda la pret de criza!

Incaltaminte – colectia de toamna 2016

Toti cumparatorii din aceatsa luna vor primi de la administratia site-ului Fashion un cadou in valoare de 5 % din pretul intregii comenzi, doar daca dupa ce cumpara ne spun pe pagina de FaceBook ce au cumpart si ne spun cinstit daca sunt sau nu multumiti de produs! Cadoul va fi primit indiferent ce spuneti, deci si daca nu ati fost multumit 100% de produsul achizitionat. Acesta poate fi returnat magazinului conform legilor in vigoare, deci cumperi online fara a risca nimic!

Nu uitati – magazinul Fashion este partenerul si ghidul tau la cumparaturi – iar azi iti propunem incaltaminte din noua colectie de toamna! Cumpara, lasa un comentariu pe facebook si primeste imediat cadoul!

Ai idee cati vizitatori ai magazinului de Fashion au fost multumiti de recomandarile noastre? Peste 300 numai in ultimile doua luni! Fii si tu unul din cumparatorii multumiti!

Incaltaminte de toamna

Incaltaminte – colectia de toamna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *