Jocuri de strategie si aventura – Diablo IV

By | November 15, 2019

Gen: MMORPG, Clienti, Jocuri Online, MMORPG cu plata
Caracteristici: Fantasy, Hack and slash, PVE, Beautiful, Popular, Hardcore
Stare: in dezvoltare
Plata: achizitie unica
Dezvoltator: Blizzard
Editura: Activision Blizzard
Site web: https://diablo.blizzard.com
Diablo IV – mult asteptata a patra parte a seriei de cult RPG de actiune. Mai intunecat, mai sangeros si mai epic decat predecesorul sau.

Anuntul Diablo IV a devenit tema centrala a evenimentului BlizzCon 2019: Blizzard a aratat un trailer cinematografic spectaculos, precum a mai aratat si o multime de gameplay si a impartasit detaliile jocului viitor. Pe care, insa, va trebui s-o astepte mult timp – poate cativa ani.

Deci, actiunea celei de-a patra parti are loc dupa evenimentele din Diablo III. De aceasta data, principala antagonista va fi Lilith, fiica lui Mefisto. Ticaloasa va deveni un adversar mai grav decat toate precedentele si va face totul pentru a-si atinge obiectivele sinistre.

Lui Lilith i se vor opune eroi curajosi, ale caror roluri vor juca jucatorii. Cinci clase de personaje vor fi disponibile la inceputul lui Diablo IV, dar incepand cu anul 2019, trei dintre ei sunt cunoscuti: Barbarian, Vrajitoarea si Druid (o mare probabilitate ca lor li se va alatura Necromancer, avandin vedere cat de reverenti sunt jucatorii cu aceasta clasa). Primul este specializat in lupta stransa si, de asemenea, jongleaza constant seturi de arme, adaptandu-le la situatia de pe campul de lupta. A doua aplica activ vraji elementare. Al treilea se bazeaza pe fortele naturii, solicita ajutorul animalelor si, de asemenea, el insusi se transforma in animale.

Nivelarea personajelor din partea a patra a seriei va diferi de cea a treia. In locul constructiilor criticate de jucatori, va veni un munte de talente cu drepturi depline – ca in Diablo II. Jucatorilor li se va acorda o libertate completa pentru a crea personaje unice, si vorbim nu numai despre constructii, ci si despre personalizarea externa – in joc puteti modifica sexul, trasaturile faciale, tatuajele si alti parametri externi ale personajelor.

Echipamentul va fi, de asemenea, supus ajustarii: in mod traditional pentru serie, jucatorii vor fi intr-o cursa constanta pentru jaf. Legendarul set de echipamente poate fi intarit cu rulaje puternice, apoi testeaza setul rezultat in lupte cu demoni si alti jucatori – da, in Diablo IV, o arena PvP va aparea chiar la inceput.

Si restul jocului va semana cu MMO-uri mai degraba decat cu o aventura cu un singur jucstor (desi poate fi inca parcursa de unul singur). O lume uriasa si sumbra, impartita in cinci regiuni, va fi granite, iar jucatorii se vor deplasa liber facand echipe impreuna pentru a parcurge subpamantul, pentru a finaliza o sarcina dificila sau pentru a-i provoca pe defii lumii, menita sa provoace impreuna zeci de oameni. Desigur, nu se va descurca fara tranzactionare: pentru un artefact frumos, dar complet inutil, veti gasi cu siguranta un cumparator la licitatie.

Diablo IV serios, sangeros, extrem de inhospitable, a fost deja laudat de creatorul seriei, David Brevik, care a mentionat ca el insusi ar fi jucat acest joc. Ramane doar sa asteptati pana cand fauritorii de la Blizzard, distinsi prin “negraba” lor in tot ceea ce priveste dezvoltarea jocurilor, isi aduce copilul pana la realizare.

Diablo IV

Jocuri de strategie si aventura – Diablo IV