Licente Windows la super pret

By | February 19, 2020

Am zis sa venim si noi cu ceva special pentru cititorii nostri, asa ca pentru cine nu are inca o licenta de Windows e momentul sa-si ia una la pret redus. Evident ca va puteti lua de pe site-ul Keysworld si alte licente ieftine pentru PC, telefon sau tableta. Atentie: softul vine pe email, asa ca verificati cu atentie, inclusiv in folderul SPAM! Cele mai cautate au fost azi licentele de Office 2019, iar pentru ca pretul sa fie cel mai mic va trebui sa folositi si cuponul de reducere. Acesta este KWNY35, numai dupa ce il puneti in comanda veti avea un pret si mai mic decat cel afisat la prima intrare pe site!

Licente Windows la super pret

Daca aveti un telefon Huawei nu le luati, nu vor merge, in rest nu sunt restrictii! Deci mai zicem odata, voi primiti licenta, adica un cod din cifre si litere, programele le descarcati gratuit de pe site-ul Microsoft. De exemplu pentru Windows 10, mergeti aici. Daca vreti Office 2019, intrati pe alt site aici. Hai ca nu e asa de greu!

Mai puteti folosi aceste licente in cazul in care nu ati activat inca programele si sunteti in perioada de free, evaluare, etc. Sa aveti spor dragii nostri, cand vom mai gasi astfel de oferte le vom publica pe site!