Locuri de munca pentru bone si menajere

By | September 23, 2015

Avem bucuria de a vedea ca zi de zi tot mai multe mamici apeleaza la noi pentru a gasi o bona sau menajera, atat in tara cat si in strainatate. Iata doar azi am primit cateva cereri de la mamicile din Franta, deci se poate. Bonele ar trebui sa stie ca ata site-ul CautBona.Info cat si pagia si grupul asociate acestui site sunt cea mai buna metoda de a gasi de munca in acest domeniu. Daca ai putina rabdare vei gasi caveva sute de anunturi de angajare in Romania, Irlanda, Franta, UK si Germania.

Locuri de munca pentru bone si menajere

Caut urgent bona interna pentru ingrijire 2 copii de 3 si 5 ani in Franta, Paris. Ofer cazare , mancare + 500 euro/ luna. Daca iti plac copii, esti responsabila, calma, nefumatoare si ai experienta cu copii contacteaza-ma cat de rapid pentru un interviu la 0033607326548 sau trimite-mi descriere, CV la adresa de email: mihaelaheres@gmail.com. Multumesc pentru seriozitate .

Va sfatuim sa luati in calcul toate variantele atunci cand sunteti in cautarea unui loc de munca ca bona sau menajera, in opinia noastra chiar daca romanii ofera salarii mai mici decat strainii, cand nu cunosti limba si vrei sa ai un start in acest domeniu ar fi bine sa nu refuzi ofertele romanilor din diaspora, un loc de munca se gaseste destul de greu, iar odata ajuns intr-o tara cu nivel ridicat de salarii ai sansa ca peste o perioada, cand stii deja limba si ai dicumente legale de sedere in tara reszpectiva sa-ti gasesti un loc de munca mai bine platit.

Cand faceti calculele tineti cont ca un apartament va costa in jur de 500 – 700 de euro pe luna, ca ai nevoie de bani pentru caution si garantiile pot ajunge la cateva mii de euro.

Bona copii Germania