Pareri despre StbEmu

By | April 12, 2020

Despre programul StbEmu parerile sunt impartite, unii zic ca e ok chiar si varianta free, altii ca doar cea PRO. Asadar cei ce vor sa faca gratuit filme si seriale, in special ma adresez celor care vor programe romanesti in Austria si Olanda, unde am eu cei mai multi prieteni. Sincer sa fiu, eu de cand am pus programul StbEmu nu ma mai uit la Orange TV, desi daca nu zilnic, atunci la doua sau trei zile ceva nu merge. Ii scriu pe messenger sau WhatsApp omului cu programul si mereu ma cam ameteste cu raspunsuri care de cele mai mult eori nu au logica si noima.

Pareri despre StbEmu

Culmea este ca daca vedeai filmele si programele romanesti cu StbEmu gratis, mai ziceam sa ai probleme, dar parerea mea este ca daca tot dai bani, ar trebui sa mearga struna. A si mers, cam o luna sau doua, sa zic maxim sase. Asta pana cand au inceput sa apara tot felul de probleme, mai dadeai un restart, iar mergea si tot asa. Deci parerile sunt impartite, eu cred ca daca ai avea o antena de satelit ar fi mai ok, problema e sa o poti pune si sa achiti fie online, fie cineva din Romania sa iti plateasca abonamentul. Acum cu carantina, banuiesc ca mai orice se poate plati online.

Acum depinde si ce fel de TV Box ai, eu am un TX6, o panarama de TV Box la care telecomanda e mai simpla decat aia de la televizorul de jucarie a lui Alex. Nu poti sa-i pui un mouse WiFi, nu mai zic de tastatura sau mai stiu eu ce. Ma intreb daca poti atasa un stick USB, sa vezi un film. Chiar ma gandesc sa fac o proba, pana la urma pot incarca un VLC Player si ma uit asa, dar important este sa mearca. Cred ca o sa-i cer omului sa-mi dea link pentru VLC si cu laptopul si mouse-le WiFi o sa ma descurc mai bine! Macar lucrez din pat! A, asta inseamna ca fie mai pun un cablu HDMI, fie mut cablul de la TV Box la laptop si invers. Merg pe varianta cu doua cabluri.

StbEmu

StbEmu pentru programe TV si filme online