Primavara aceasta se poarta pantofii indrazneti

By | March 30, 2013

In fiecare an trend-urile pentru pantofi se schimba si cele mai interesate de acest subiect sunt bineinteles femeile. Orice femeie iubeste sa isi cumpere cat mai multe perechi de pantofi deoarece pantofii reprezinta de foarte multe ori piesa de rezistenta a unei tinute.

Ei bine, atunci cand trebuie sa ne alcatuim un outfit ar fi foarte util sa ne gandim foarte bine la ce fel de pantofi vom asorta cu acel outfit pentru a avea o privire de ansamblu. Totusi, este bine sa cunoastem si care sunt tendintele in materie de pantofi pentru fiecare sezon.

Pentru primavara aceasta in ceea ce priveste pantofi dama revin in forta pantofii cu varful ascutit si chiar mai alungit decat in trecut. Deasemenea, trebuie sa stiti ca se poarta elementele glam-rock, adica aplicatiile metalice atat pentru haine cat si pentru pantofi. Puteti sa va alegeti chiar mai multe perechi de pantofi fie cu pantofi cu aplicatii aurii pentru seara fie cu aplicatii argintii pentru tinute de zi.

Deasemenea, atunci cand vorbim despre pantofi eleganti primavara aceasta vorbim si despre pantofi cu bareta care par a fi foarte apreciati si pe cele mai mari podiumuri. In plus, pentru comoditate putem alege pantofi cu tocul mai gros care sunt perfecti atat pentru tinute de zi cat si pentru tinute de seara.

Cromatica? Daca vorbim despre culori, in primavara aceasta puteti fi asa cum va doriti dumneavoatra. Puteti alege fie pantofi colorati, in nuante crazy, fie pantofi mai sobrii, cu o combinatie de alb si negru, ideali pentru tintele de zi.
Nu uitati nici de faptul ca puteti cumpara pantofi la preturi mai mici dar la aceeasi calitate de pe internet. Achizitionati-va pantofi online deoarece veti avea numai avantaje: nu veti pierde timp la cumparaturi, veti economisi bani si va veti cumpara incaltaminte de calitate.

In concluzie, primavara aceasta fiti la moda si incaltati-va cu cele mai noi modele de pantofi pentru ca privirile sa fie atintite numai asupra dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *