Proiecte iTzone deja in derulare

By | September 3, 2015

Asa cum va spuneam pe pagina Despre Noi, in care faceam cunostinta cu voi, ave,m deja cateva sute de proiecte in derulare, iar pentru ca am vrea sa ne dam singuri o mana de ajutor, dar si pentru a va da posibilitatea de a colabora cu noi, am zis sa le trecem putin in revista. Pana la urma chiar sunt curios cate dintre proiectele incepute de echipa e4Ro mai sunt azi functionale. La proiect lucram in acest moment opt persoane, niciuna nefind acum in tara. Ne-am raspandit pe tot globul, desi acum 10 ani eram cu totii in Romania. Asa a luat fiinta cel mai larg proiect al nostru, cel legat de diaspora.

Proiecte iTzone deja in derulare – Crowdfunding in Romania

Am spus ca am inceput cu proiecte legate de diaspora, am sa le enumar doar pe cele legate in acest moment de iTZone – patru domenii – e4De, e4Uk, e4Fr si cel la care am muncit cel mai putin dar la care tin cel mai mult, 4Eu. Deci ca sa fie mai clar avem cateva conturi de gazduire cu IP-uri unice pe care incercam sa le fructificam cat mai bine. Din sapte astfel de conturi cred ca vom ramane cu cel mult patru, trei din Romania si unul din state.

Am incrercat si ceva pe nisa turism, proiectele au fost diverse, insa acum am ramas la un site general de turism, la ValeaPrahovei.Net, 4Prahova.Info si evident Tulcea.Info – pentru ca am uita sa va spun, eu sunt nascut si crescut in acel judet – Tulcea.

La partea de IT ce post sa spun? Avem un singur domeniu mai vechi, 4Mob.Info la care nu am prea lucrat, asta pentru ca principalul nostru client, MondoGSM a renuntat la contentwriting, si ne-am pierdut interesul. Stii cum se spune, pe banii tai parca nu prea merge! Acum da, mai avemulul sa zicem asa, iTzone– site de review-uri, informatii si multe alte chestii utile (nu ca acest articol, deprezentare).

CrowdFunding-iTzone

Proiecte iTzone deja in derulare