Locuri minunate promovate de iQNet

By | December 10, 2014

Portalul iQNet ( incepand de azi iTZone ) si-a propus sa promoveze cele mai frumoase 365 de locuri din Romania, asa ca sa avem cate o zi pe an sa mergem si sa le vizitam. Cei ce ne vor povesti despre o vacanta in unul dintre aceste locuri de vis din tara noastra vor primi o reducere de minim 10 % in magazinele online LaFemme, Matar sau TinaR. Concursul se poate extinde si la partea de retete culinare, pentru ca asa cum stiti deja iQNet are o sectiune separata pentru retetele din Dobrogea, Moldova Oltenia si una speciala pentru retete culinare din Ardeal. Deci poti sa-ti alegi, ori turismul ori bucataria, doar sa fii original si vei fi premiat de portalul iQNet!

Concursul nostru iti da sansa sa ne scrii azi despre Cazane, locul unde Dunarea clocoteste si intra in Romania, pentru a curge apoi domol pana in Delta Dunarii, casa pelicanilor si a sturionilor. Daca alegi partea de retete culinare, poti incerca sa ne scrii despre retete cu icre, peste proaspat sau renumitele ciorbe pescaresti. Vom imparti Romania in regiuni istorice, ca sa va fie mai usor sa ne scrieti povestile voastre din concediu. Poate alegeti Valea Izei, sau poate mergem impreuna intr-o excursie la Cluj.

Te primesc la mine in casa! Nu este vorba despre mine ci despre un proiect prin care inviti prietenii de “La Sueta” la tine in concediu. Obligatoriu va trebui sa postati in grupul de pe FaceBook poze si noi va oferim pana la 15% reducere in magazinele online LaFemme, Matar sau TinaR. Spor la treaba, dragi cititori!

Dunarea la Cazane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *