iQnet si-a schimbat proprietarul

By | December 9, 2014

Ca sa nu va mirati de schimbarile ce vor fi in politica editoriala a acestui site, sa stiti ca si-a schimbat proprietarul! Acum noii proprietari ai site-ului vor pune accentul mai mult pe calitatea informatiei, pe modalitatile de monetizare a site-ului si pe interactiunea cu cititorii. Da avem pana acum peste 100 de articole, dar suntem siguri ca daca veti colabora si voi vom reusi sa strangem cate 100 de articole interesante in fiecare luna. Avem deja cateva categorii unde gasiti informatii despre mancare, despre turism si multe altele, dar vrem sa devenim mai diversificati, sa propunem de exemplu articole de imbracaminte ce se pot cumpara online la cele mai mici preturi, sau sa va ajutam sa luati o polita RCA la cel mai mic pret posibil, fara s ava deplasati macar din casa.

Daca vi se pare interesanta noua strategie a site-ului iQNet, va mai asteptam pe la noi, salvati adresa noastra si reveniti periodic pentru a vedea ce s-a mai schimbat pe site, ce noutati sunt si cu ce va pot schimba ele viata! Suntem siguri ca doar rubrica Fashion va atrage zilnic mii de curiosi, asa ca nu ezita sa ne spui ce parere ai de expemplu depsre colectia lansata de Bianca Dragusanu si daca rivalizeaza sau nu cu cea a lui Catalin Botezatu.

Site-ul a fost lansat in noiembrie 2012, deci a implinit deja doi ani de viata, iar daca si-a schimbat periodic apartenenta, sau adresa la care au fost publicate articolele, de acum va fi cu totul altfel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *