Reclama trebuie platita

By | July 2, 2014

Fie ca ne place fie ca nu, vine si momentul in care va trebui sa platim pentru reclama, indiferent unde o postam, pe un site sau chiar pe retelele de socializare. Activitatea se numeste Internet marketing, iar faptul ca un site sau un grup a reusit sa atraga mii sau zeci de mii de potentiali clienti, ar trebui recompensat si prin bani. Nici intretinerea unui site si nici macar a unei pagini de FaceBook nu se face foarte usor, iar daca in spate se afla ani de munca, cu atat mai mult.

Reclama trebuie platita de maine

Incepand de maine nu se mai admit anunturi publicitare gratuite [ aviz celor ce fac transport, care mai mult fac SPAM decat posteaza anunturi ], incepand de maine taxa minima pentru a posta pe site sau in Grupul nostru se taxeaza cu minim 5 euro/luna! Plata se face prin PayPal sau transfer bancar, in avans. Daca gasiti undeva un share la acest articol, sa stiti ca se refera la voi, cei ce frecventati pagina sau site-ul respectiv!

Taxa este mica, deci daca tu prestezi servicii, ai firma si nu poti plati 5 euro/luna, ori ne pacalesti, ori vrei sa beneficiezi gratuit de munca altora, iar niciuna din variante nu este pe placul nostru! Contactati administratorii pentru detalii referitoare la plata.

mica-publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *