Radu Banciu, familia si ardelenii

By | September 15, 2015

Radu Banciu a fost chelios din tinerete, vorba proverbului cu parul destept si capul chel – adevarul acestor spuse se poate vedea si in poza. Ma gandesc ca poate maica-asa nu la hranit corect, am auzit ca ii dadea sa pape de la troaca porcilor, asa se explica probabil si vocabularul sau de azi. Mare om de presa, ma si gandesc cum o sa-i ridice statuie lui Kojak de oltenia cei de la B1 TV. Ii multumesc ca mi-a readus aminte ca exista, uitasem. Cum mi-am adus aminte de el? Ca de obicei pentru ca iar a scos capul din troaca, murdarind decesul lui Vadim Tudor.

Radu Banciu, familia si ardelenii

Nu ma pot abtine, asta este – ma uit la poza si rad cu lacrimi. Asta cu chelie, ingrasat cam mult, evident de la laturile ingurgitate de-a lungul vietii sale obscure, are o figura de te face sa razi non-stop. Va dau o idee, intratu pe YouTube si cautati o emisiune cu Radu Banciu, opriti sonorul si priviti. Cea mai buna comedie va asigur. Ma intreb ce o sa faca plodul cand va avea acces la internet, o sa rada si el copios de taica-su? Am tot cautat sa vad cine-i Laura Banciu, in afara evident de nascatoarea de “banci” mai mici. Chiar si numele spune tot – banciu – pe cuvant daca asta e nume romanesc, probabil ca stramosii lui au fost alungati de prin stepele rusesti si asta a nimerit la noi, cum sa-si zica? Banciu frate, nu e clar?

Intrebare retoricsa: trebuie el sterilizat? Prea tarziu, s-a inmultit deja! Sau poate nu, poate ca nu e al lui si am scapat, nu se mai perpetueaza specia de banci! O mai fi avand frati, surori, rude? Ca sa stim, scapam in cativa ani de specia asta sau suntem obligati sa-i suportam si peste 20 sau chiar 30 de ani?

Radu Banciu si familia