Reduceri 2013

By | January 15, 2013

Fashionlab s-a remarcat de mai bine de 1 an in mediul online, prin intermediul pieselor vestimentare ce se regasesc in serie limitata si care provin din colectiile unor label-uri alternative, multe dintre acestea aduse in premiera in Romania.

Va propunem sa vizitati noul magazin Fashion pus la dispozitie de site-ul nostru, comparati preturi si calitate, iar daca sunteti atrasi de ceva, cumparati. Scopul site-ului Fashion este acela de a va pune la dispozitie taoata gama de produse de care cineva are nevoie in domeniul vestimentar, accesorii si nu numai.

Magazinul propune tinute ce se adreseaza tuturor celor care isi doresc ceva diferit si unic, la Fashionlab.ro neexistand target-uri in ceea ce priveste varsta si nici public tinta. Asta pentru ca hainele prezente in boutique pot fi purtate de catre oricine, oriunde si orice moment al zilei, limita stand doar imaginatia in ceea ce priveste asocierea pieselor si desigur dorinta de a fi diferit.

Cel mai important aspect este acela ca magazinul va ofera branduri de renume, la preturi incredibil de mici deviza lor fiind Be Unique! Fii unica, dar in acelasi timp fii in pas cu moda!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *