Rochiile care nu trebuie sa-ti lipseasca pentru a fi in tendinte anul acesta

By | May 20, 2013

Se pare ca inspiratia si-a facut repede loc in mintile designerilor, mai ales in aceasta perioada, daca judecam dupa numarul tipurilor de rochii aparute in prezentarile acestora.

La o privire fugara, s-ar putea chiar preciza ca nici nu exista o anumita tendinta.

Totusi se pot cerne cateva stiluri destul de variate ce-i drept, dar care cu siguranta vor satisface un numar la fel de mare de gusturi.

Potrivit unor sondaje de pe anumite site-uri de haine online, la sectiunea haine dama, modelele care s-au facut apreciate de o multime de fashioniste cu siguranta vor face parte din garderoba dumneavoastra personala in aceasta vara.

Rochiile maxi vaporoase au fost mereu in voga, insa cu atat mai mult in acest sezon vor fi in topul tendintelor, urmate indeaproape ca preferinte de segmentul de bluze de vara.

Fie ca sunt facute din tafta, sifon, organza sau alte tesaturi transparente, acest tip de rochii au intotdeauna imprimeuri foarte colorate.

Firmele de renume se inspira de cele mai multe ori din imprimeurile esarfelor, in timp ce altele opteaza pentru buline si imprimeurile tip leopard, sau chiar sa combine culorile in contrast.

In timp ce unele dintre noi ar opta pentru aceste rochii maxi vaporoase, altele vor dori cu siguranta sa fie la extrema cealalta, sa-si etaleze corpul, iar rochiile mini le vor ajuta in aceasta privinta. Pentru cele care vor sa atraga atentia, o rochie stralucitoare este alegerea potrivita.

Incercati o rochie aurie sau argintie, sau in cazul in care sunteti ceva mia indraznete, alegeti nuante de verde, rosu sau albastru.

Elie Saab a ales sa foloseasca in colectiile sale paietele, in timp ce Giorgio Armani a optat pentru o culoare ceva mai neobisnuita si anume culoarea metalului lichid, iar Pacco Rabane a folosit nuante irizate, prin urmare aceasta vara se anunta mai nonconformista ca oricand asa ca profitati de acest lucru si puneti-va in valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *