Sa trec sau nu de la Windows 8.1 la Windows 10 ?

By | September 4, 2015

Cred ca ati auzit ca exista doua variante de a deveni proprietarii noului sistem de operare Windows 10, fie printr-un update de la o varianta veche, chiar si Windows 8.1 – nu stiu cum sa scap de iconita aia care ma sacaie sa fac trecerea de la Windows 8.1 la 10, dar nici nu ma gandesc. A doua varianta ar fi sa intrati in programul Windows insider si sa descarcati gratuit aplicatia, doar ca nu prea stiu cate zile este valabila, ei spun ca pana la aparitia unei noi versiuni, desi eu stiu ca e valabila 90 d ezile si apoi poti face rearm – de doua ori?

Sa trec sau nu de la Windows 8.1 la Windows 10 ?

Ma uitam chiar acum pe ecranul calculatorului sotiei si am aflat raspunsul la intrebarea: cat timp este valabila licenta de Windows 10 prin programul insider? Daca pana acum scria pe desktop ca mai 90 de zile  – sau cate or mai fi ramas, acum nu mai scrie nimic, deci teoretic ar trebui sa fie ok pana ce Microsoft anunta o noua versiune de windows. Apoi?

In fine, eu va recomand sa ramaneti la Windows 8.1 – in primul rand daca aveti o licenta OEM o puteti folosi ori de cate ori vreti si pe oricare din PC-urile din dotare! Atentie: salvati adresa de email cu care e inregistrat, altfel o sa aveti batai de cap! Evident si parola! O alta idee geniala: salvati pe un stick USB sistemul d eoperare, adica faceti un stick bootabil! De ce? Pentru ca am avut o problema dupa instalare, am impresia ca Windows 10 nu prea se intelegea cu AVG-ul, antivirusul. Pana nu am sters manual fiserele, nu am putit face nimic, asa ca fiti pregatiti!

La final concluzia mea: NU treceti la Windows 10 decat daca nu aveti incotro! Nu-mi place interfata si nu am de gand sa-i caut setarile, pentru ca oricum nu obtin nimic in plus!

windows10 gratuit

Sa trec sau nu de la Windows 8.1 la Windows 10 ?