Simulatoare de golf

By | November 11, 2019

Acest articol contine date si informatii despre cele mai bune simulatoare de golf – jocuri care transfera regulile acestui sport intr-un mediu virtual.

Mai multe detalii despre joc
Golful este un joc sportiv adorat de oameni instariti si influenti. Cel putin, asa se crede in Occident. Si elitismul golfului este destul de explicabil de mai multe realitati: nu poti juca golf in curte, pentru ca acest lucru necesita un loc de joaca specializat, destul de impresionant, pentru dimensiuni si gauri. Si acestea sunt disponibile doar in cluburile de golf inchise, calitatea de membru necesita contributii in numerar destul de mari. Da, iar echipamentele de golf, in special de la producatorii de marca, nu pot fi numite ieftine.
Din fericire, toate aceste restrictii nu se aplica golfului virtual, pe care oricinei il poate cumpara sau descarca. Un alt lucru este ca nu sunt atat de multi cei care-l doresc, iar cererea scazuta, dupa cum stiti, da nastere unei oferte corespunzatoare.

Dar daca sunteti un fan incorigibil al acestui joc destul de neobisnuit, dar in felul sau fascinant, si sunteti in cautarea unui simulator de golf demn, ati ajuns la locul potrivit. In acest articol, am colectat toate cele mai bune jocuri de golf de pe PC care au fost lansate vreodata pentru aceasta platforma.

Daca acest lucru nu pare suficient, puteti utiliza intotdeauna emulatoare speciale si puteti rula oricare dintre simulatoarele de golf, peste cele prezentate pe console de jocuri si dispozitive mobile pentru Android. Link-uri de unde sa descarcati cele mai bune emulatoare pentru computer pot fi gasite pe site-ul nostru.

Ei bine, acum cateva cuvinte despre cele mai bune simulatoare de golf de pe PC.

Golf Club 2 este continuarea minunatului simulator de golf, care a primit recunoastere nu numai datorita jocului dinamic si credibil, dar si datorita numeroaselor posibilitati de interactiune cu alti utilizatori. In clubul de golf 2 jucatorii se asteapta la o comunitate extinsa de jocuri, capacitatea de a crea si a se alatura grupurilor, o abundenta de turnee, un sistem global de rating, modul de cariera si multe altele.

The Golf Club: 2019 Featuring – a treia parte a seriei Golf Club, deschizand si mai multe oportunitati pentru jucatori, inclusiv o sansa unica de a participa la prestigiosul turneu PGA Tour cu jucatori autorizasi si terenuri din viata reala.

Jack Nicklaus Perfect Golf – un joc vizual excelent, cu simularea fiabila a golfului, numeroase moduri multiplayer si single-player – mai mult de 20 de moduri in total.

Golf With Your Friends este un mini-golf simulator cu suport pentru pana la 12 jucatori simultan.
a dam date mai concrete despre acest joc – Golf with Friends:
Gen: Clienti, Jocuri online
Caracteristici: PVP, Distractie, Casual, Simulare de golf, Sport
Stare: lansat
Plata: achizitie unica
Dezvoltator: Blacklight Interactive
Editura: Blacklight Interactive
Data lansarii: 30.01.2016
Site web: Steam Page

Golf with Friends este un simulator de mini-golf in arcade in care jucatorii alearga mingi inconjurate de iarba artificiala, atractii di obstacole amuzante. Jocul are 2 locatii (fiecare cu 18 gauri), personalizarea bilelor si modul de retea pentru 12 persoane.

Golf with Friends seamana mai mult cu depasirea unui curs cu obstacole. Uitati de pajistile de apa si lacurile mici ale terenurilor de golf standard – aici veti gasi butelii rotative, jgheaburile intretesatoare, platformele mobile si o multime de alte surprize. In astfel de conditii, nu este dificil sa lovesti in gaura in directia corecta. Mai ales cand toti jucatorii lovesc mingea in acelasi timp. Rezultatul este un fel de cursa cu minge in care norocosul castiga.

Jack Nicklaus Perfect Golf

Jack Nicklaus Perfect Golf