Jocuri sportive online

By | November 11, 2019

Incepem o serie de articole despre jocurile sportive online. Un atlet normal din secolul 21 ar trebui sa poata misca mouse-ul si sa apese la timp butoanele tastaturii. Restul va fi facut de computer. Fotbal, hochei, schi, curse, tenis, box, golf – o multime de optiuni de cariera virtuala. Dar se poate lasa deoparte cariera si sa faci lucruri mari. De exemplu, instituie-ti propriul club de fotbal sau hochei si castiga campionatul mondial. Aceasta oportunitate este oferita de managerii sportivi.

Mai multe detalii
In ciuda popularitatii sporturilor de echipa, jocurile sportive online raman o forma extrem de mica. In majoritatea cazurilor, acest gen este reprezentat de managerii de browser ai cluburilor de hochei si fotbal, unde jucatorii sunt invitati sa-si asume atat rolul de antrenor, cat si de director. Nici macar nu se aude despre acest gen de jocuri, cum ar fi sportul mmorpg (jocuri online multiplayer masive), desi ar fi frumos sa te simti ca un jucator profesionist de fotbal care calatoreste de la club la club in cautarea conditiilor mai bune si a norocului. Nu este dificil sa ne imaginam un astfel de proiect in care oamenii s-ar uni in echipe si ar participa la turneele mondiale, dar se pare ca dezvoltatorii nu pot face inca acest lucru.
Prin urmare, trebuie sa ne multumim cu ceea ce avem. Si avem mai multi manageri de browser in care putem juca online si cateva simulatoare de fotbal tridimensionale sub auspiciile FIFA. A devenit deja o traditie ca oricine sa poata juca astfel de jocuri sportive in mod gratuit, prin urmare, oferim doar proiecte gratuite pentru joc.

Cele mai populare jocuri online gratuite de sport
FIFA World este un simulator de fotbal economic, practic nedistinguibil fata de omologii sai offline. In joc poti antrena jucatori de fotbal, sa cumperi jucatori noi pe piata, sa castigi bani la meciuri si sa-i investesti in dezvoltarea clubului tau. Exista posibilitatea de a juca 2 pe 2, de antrenament cu AI, un numar mare de turnee. Fiecare jucator de fotbal din FIFA World 3 are rezistenta, astfel incat utilizarea aceluiasi echipe poate duce la scaderea calitatii jocului echipei.

FIFA online

Cele mai populare jocuri online gratuite de sport

Liga Online este singurul simulator de browser pana in prezent in care jocul de fotbal este prezentat nu sub forma de coloane de date statistice, ci sub forma unei imagini tridimensionale direct de pe teren. E posibil sa joci in cluburi de amatori, in ligi de afaceri si la nivel profesional. Proiectul sugereaza asumarea in acelasi timp a rolului de antrenor si jucator si participarea personala la toate meciurile semnificative ale echipei. In Liga Online, fizica si modul de comportament al jucatorilor sunt bine implementate. Exista campionate din toate tarile europene importante, inclusiv Germania si Italia.

Goal United este un manager de fotbal din browser-ul german, cu servere in mai mult de 45 de tari. Proiectul a adunat o armata de doua milioane de abonati si este considerat unul dintre cei mai buni din genul sau. Sarcina jucatorului este de a-si administra propriul club, care consta in doua parti: cautarea sponsorilor si antrenarea jucatorilor de fotbal. Forma fizica a jucatorilor joaca un rol decisiv aici, deci trebuie sa gasiti un compromis intre dezvoltare si restul echipei. Partea sponsorului implica cautarea finantarii pentru a cumpara jucatori buni si a extinde infrastructura clubului. Meciurile in sine se desfasoara in modul automat, precum lupta statisticilor echipei. Proiectul are o interfata prietenoasa si atenta, un mod de pregatire bun si oportunitati deosebite in ceea ce priveste managementul echipei.

11 × 11 – un alt browser reprezentativ pentru categoria “jocuri sportive online“. Aici va trebui sa va incercati puterile in rolul de antrenor, lasand preocuparile economice in fundal. Fiecare jucator de fotbal din acest joc are un numar mare de parametri si o multime de abilitati suplimentare. Va trebui sa tineti cont de capacitatea unui jucator de fotbal de a lua mingea, a face lovituri, a incercui, a pazi, a trece. De asemenea, sunt importante date precum rezistenta la impact, agresivitatea, viteza. In plus, exista o piata de transferuri in 11 × 11, precum si posibilitatea de a crea jucatori de la zero.

Regii de gheata – aproape singurul reprezentant al managerilor de hochei. Jocul aici este similar cu alti manageri de browser. O echipa de hochei va sta la dispozitie, care va fi dezvoltata prin participarea la meciurile cu alte cluburi. Fiecare jucator de hochei aici are propriul sau set de parametri: transfer, interceptare, puck, putere de aruncare si asa mai departe. Exista o componenta tactica, astfel incat amplasarea necorespunzatoare a jucstorilor de hochei pe gheata poate duce la pierderea echipei. De asemenea, va trebui sa luati in considerare moralul jucatorilor, profesionalismul antrenorului si varsta jucatorilor.

Jocuri online

Jocuri online