SmartTv sau nu – sfaturi pentru un televizor nou

By | September 7, 2015

Recent am fost nevoit sa imi schimb televizorul si am stat pe ganduri, sa cumpar un televizor obisnuit UltraHD sau un Smart TV. Dupa ce am batut cam toate magazinele din Bucuresti ce vand televizoare inteligente, pentru ca una este sa citesti pe internet ce bune sunt acestea si alta e sa le vezi pe viu ce pot, am ajuns la concluzia: in acest moment mai bine iei un televizor Ultra HD si renunti la smart. De ce? Pentru ca se misca greu iar daca vrei neaparat sa ai PC pe televizor iei un cablu HDMI si ai ceva de 1000 de ori mai bun.

SmartTv sau nu – sfaturi pentru un televizor nou

Ce nu-mi place la un Smart TV? In primul rand joaca cu telecomanda, desi sa zicem ca daca ai un ecran sezitive situatia se schimba putin, doar ca televizorul e facut sa stea pe perete si tu in pat, nu sa dai cu degetul pe ecran. Viteza internetului e jalnica, am vrut sa ma uit la un film pe net, am plans langa ecran. Ok, vrei YouTube, FaceBook sau mai stiu eu ce pe televizor? Ca sa faci ce? De obicei cand stau seara la TV vreau sa vad stirile, iar daca vreau un film, un televizor modern merge lejer cu un flash USB.

Merita sa inlocuiesti televizorul vechi cu unul de ultima generatie? DA, evident ca merita! De ce? Pentru ca ai imagine de calitate, consum mic de energie si daca nu stiai, televiziunea in sistem analog a decedat din 17 iunie (sau iulie) deci adio antenelor de camera si televizoarelor vechi!

Smart TV

SmartTv sau nu – sfaturi pentru un televizor nou