Sony Xperia Z5 Premium – primul smartphone 4K

By | March 5, 2016

Daca vrei sa vezi cum arata primul telefon cu adevarat 4K e cazul sa dai mana cu Sony Xperia Z5 Premium. Stiti cum se spune, japonezul tot japonez, nu se dezminte niciodata, asa ca pentru doar 800 de euro poti avea un excelent smartphone. Design excelent, materiale folosite de top, evident si performante ce-i lasa pe cei de la Apple si Samsung putin in umbra. De ce ste mai ieftin ca alte telefoane ale concurentei? Pentru ca procesorul desi reviziuit este unul vechi, are doar 3 GB de RAM in timp ce majoritatea concurentilor directi ofera 4 GB.

Sony Xperia Z5 Premium – primul smartphone 4K

Noul Z 5 a celor de la Sony vine cu trei variante de oferta, evident ca varianta Premium este cea mai ravnita, insa nici cea Compact sau Normal nu sunt departe de varful de gama. Poate doar dimensiunile – ma refer la grosime aici – lasa de dorit. Punctul forte? Bateria de 3430 mAh ce ofera o autonomie buna, m-am cam satuirat sa incarc odata la doua sau maxim trei zile telefonul.

Va intrebati la ce se refera acel 4K – la filmare dragii mei, deci acum cand avem suport de memorie la discretie si o camera foto de invidiat, Sony se poate lauda cu primul telefon ce filmeaza in mod real 4K. Ai si un ecran generos de 5,5 inch la modelul Premium, in timp ce la restul modelelor trebuie sa te multumesti cu 5,2 inch sau chiar 4,6 inch la varianta Compact.

Ce sa zic mai mult, mi se pare un smartphone de ultima generatie, iar daca nu ai inca un telefon care sa te multumeasca, Xperia Z5 ar putea fi raspunsul ideal. Daca ma intrebi pe mine, la venitul meu anual, nu-mi permit sa schimb telefonul ca pe ciorapi, totusi cu cei minim 700 de euro pot lua pentru familia mea doua laptopuri destul de bune, ceea ce ma ajuta in munca, in timp ce batranul LG K 501 face inca fata. Ideea este ca eu nu fac parte din cei ce-si schimba smartphone-ul la sase luni, nici macar televizorul odata la doi ani!

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Xperia Z5 Premium – primul smartphone 4K