Unde gasesc un voucher Altex gratis

By | October 24, 2018

Am facut ceva cumparaturi la Altex in ultimii ani, ultimul produs cumparat fiind un laptop Asus VivoBook x542UF, cu o reducere de 300 de lei, in loc de 3000 am dat pe el 2.700! Daca as fi avut un voucer ar fi fost si mai OK, dar merge si asa, avand in vedere ca am luat doua – unul pentru mine si unul pentru sotie, am economisit pentru un kit de Windows 10, pe care recunpsc ca l-a, luat de la eMag dar a fost OEM. Teoretic as fi vrut sa am un Windows live, ala de se poate rula direct de pe Flash USB, ca sa nu ai probleme cu stersul sistemului de operare sau salvarea documentelor.

Unde gasesc un voucher Altex gratis

Prima problema? Se blocheaza tasta cu “.” dar asta este, nu o s.a stau fara laptop o luna ca sa sper ca o sa repare problema. De aia am si zis ca voiam un voucer Altex, macar de cateva sute de lei ca sa merite reparatia. In rest sunt multumit, am un SSD de 256 GB si 8 GB de memorie RAM, sa-mi ajunga. Tocmai cand sa zic HOP a inceput sa se blocheze, deci nu stiu sincer ce o sa fac, sa-l vand, sa-l duc la reparat sau sa-l duc la garantie?

Intrebarea ramane: de unde fac ros de un voucher la Altex? Teoretic de la cei ce au cont de afiliat si vor sa vand astfel de chestii, cu un discount de 15%. Pai sa zicem la 1000 de lei, 15% ar fi cam 150 de lei. Mie mi-ar fi placut unul de 500 de lei la jumatate de pret, dar nu am avut bafta, dar am profitat de reducerea de 10% si a meritat zic eu! Daca stii o sursa de incredere de vouchere Altex, esti invitatul meu sa o faci publica!

Voucher Altex

Unde găsesc un voucher Altex gratis