Bringo iti aduce mancarea acasa in 90 de minute

By | October 24, 2018

Cine a trait pe vremea lui Ceasca isi mai aduce aminte de “Casa de comenzi”, adica faceai comanda si venea marfa acasa, costa parca cinci lei in plus fata de pretul din magazin – ca pe vremea aia era totul la acelasi pret, nu ca acum. Acum cica este o aplicatie ce merge in Bucuresti, iar tu nu mai cari cu sacosele ca o camila – maga, in unele cazuri – ci vine marfa acasa in 90 de minute. Clar ca mai intarzie, dar te suna si e totul ok. Poti plati cu cardul la primire, deci este chiar fenomenal as zice eu.

Bringo iti aduce mancarea acasa in 90 de minute

O chestie faina, angajeaza livratori – deci nu doar ca fac o treaba buna, dar mai dau de munca si unora care nu mai vor sa stea la birou sau pe scaun! Bravo baietilor de la Bringo, iti cer doar masina, smartphone si trafic de date – adica sa ai internet pe mobil. Merge cu 5 euro pe luna la orice provider de telefonie [ Orange, Vofdafone sau Telekom! ]. Am uitat s aspun ca trebuie sa ai un SRL sau macar un PFA, caci altfel nu ai cum sa lucrezi legal!

In rest ce sa zic despre Bringo? Un mix intre a aduce si GO, dar la pret fara concurenta! Am inteles ca totusi nu dai cat e in magazin, ci undeva la cinci lei sau maxim 10. Adica ideea este ca ei se bazeaza pe livratori si evident pe magazinele partenere. Adica un serviciu pentru cei care nu au timp cu ajutorul celor ce au prea mult timp liber. Asa ca eu zic ca e o idee buna, bravo lor!

Bringo

Bringo iti aduce mancarea acasa in 90 de minute