Vinul în magazinele online

By | January 19, 2018

La momentul actual pe internetul românesc putem găsi magazine online specializate pe orice tip de produse iar vinurile nu sunt o excepție. Dealtfel, dacă vă permiteți costurile de transport puteți apela și la magazinele din afară, mai ales în cazul în care căutați un anume vin ceva mai exotic sau o recoltă anume.
Când vine vorba de site-urile locale, există anumite avantaje în comparație cu achiziția direct din magazin. Haideți să vedem care ar fi principalele motive pentru care merită să apelați la varianta aceasta și care sunt criteriile după care ar trebui să vă orientați atunci când sunteți în căutarea unui anumit sortiment.

Avantajele magazinelor online

Atunci când mergeți la un magazin de specialitate în căutarea unei recomandări, singura sursă de informație este vânzătorul. Ca în oricare altă afacere, scopul este profitul deci există șansa ca respectivul vânzător să vă recomande un vin în funcție de preț și nu de calitate. Pe de altă parte, multe magazine online oferă cumpărătorilor oportunitatea de a lăsa propriile recenzii pentru produsele cumpărate. Feedback-ul de la client este important pentru un astfel de site iar un vin recomandat de majoritatea celor care l-au cumpărat deja poate fi considerat un produs de calitate, chiar dacă nu este exact pe gustul dumneavoastră. Poate că gusturile nu se discută, dar atunci când vine vorba de calitatea în sine, recenziile pot fi un bun indicator al acesteia.
Un alt avantaj este varietatea de produse. La fel ca și în cazul site-urilor din afară, un magazin online va avea, în general, o gamă mai variată de vinuri sau poate un catalog care să conțină o anume varietate pe care o căutați. Fie că vorbim de produse locale sau de import, pe online puteți găsi exact ceea ce doriți printr-o simplă căutare.

Criterii de alegere

Unele site-uri oferă vinuri de la mai mulți producători în timp ce altele se specializează pe o anumită firmă sau podgorie. Atunci când vine vorba de criteriile de alegere, vă puteți baza pe recenziile lăsate de clienții anteriori, pe cunoștiințele proprii și pe oferta disponibilă.
Un magazin online precum crama Histria vă oferă o varietate de vinuri roșii, albe și rose care acoperă aproape întreaga gamă de gusturi, atât pentru clienții buni cunoscători în domeniu cât și pentru neofiții care doresc să experimenteze diferite sortimente.
Magazinele online sunt cea mai bună opțiune pentru a găsi exact vinul pe care îl căutați. Mai mult de atât, ele vă oferă posibilitatea de a încerca noi variante. Cabernet sau Sauvignon Blanc, roșu sau alb, un clasic sau o variantă mai exotică, în astfel de magazine veți găsi cu siguranță ceea ce căutați.

Crama Histria

Vinul în magazinele online