Vreau sa-mi iau o tableta noua – recomandari

By | August 18, 2018

Numarul producatorilor de tablete nu a crescut dar nici nu a scazut in ultimii ani, evident primii doi in topul tabeletelor sunt Apple si Samsung, doar ca d ela primul nu prea ai ce sa iei cand ai un buget mic, asa ca multi se orienteaza incusiv catre chinezii de al Huawei, desi eu sugerez sa aruncati o privire catre produsele celor de la Asus sau Lenovo. Evident ca solutia perfecta nu exista, buget mic = produse slabe, buget mare si ai o tableta de top, dar care in cativa ani va fi deja demodata ca sa nu zic depasita!

Vreau sa-mi iau o tableta noua – recomandari

Ce vreau eu de la o tableta? Un ecran de 10 inch, pentru ca mai mic nu merita si mai mare ai deja laptop. Deja spatiul de stocare ar trebui sa fie cel putin 64 GB si sa-l poti extinde la 512 GB [ ar fi ok si 128 pana la urma! ]. Autonomia ar fi iarasi punctul pe i, caci sub 8 -10 ore nu cred ca mai ai ce face cu ea. Camerele sunt deja destul de bune, la fel si ecranele, deci nu insist asupra lor. In schimb daca vorbim de RAM, deja ai nevoie de minim 4 GB, acompaniat de un procesor cu opt nuclee.

O tableta ar trebui sa coste maxim 2.000 de lei, altfel devine sa zicem asa – nerezonabil de scumpa. La 1000 de lei gasesti putine tablete bune, pentru ca nu stiu de ce, nici Google Chrome nu mai e ce a fost, ma uitam azi la Task Manager si vedeam ca poate ocupa lejer 2 GB din RAM-ul tabletei mele!Deci daca vrei sa deschizi mai multe chestii pe tableta – valabil si la laptop – deci sa lucrezi pe ea, nu mai merge cu chestii sub 450 de euro! Pacat! La final va reamitesc ca aveti nevoie de conectivitate Wi-Fi 802.11ac, altfel o sa dormiti langa internet si nu o sa va cuplati niciodata la 300 Mb/s in banda de 5 Ghz.

Tableta de top