WhatsApp – Group Calls, facilitate noua

By | June 1, 2018

WhatsApp este aplicatia oferita de FaceBook celor ce nu vor sa discute direct din aplicatia de pe site-ul de socializare, iar ide curand ofera o noua facilitate – Group Calls. In felul acesta poti suna in acelasi timp, ervident si vorbi – pana la patru persoane. Eu folosesc destul de des WhatsApp cand nu vreau sa dau profilul meu de FaceBook, in schimb omul are deja numarul meu de telefon. Era si pe vremuri daca mai tineti minte la Yahoo meseenger varianta de a adauga persoane intr-un grup de vonverastii, avataurul fiecaruia fiind vizibil.

WhatsApp – Group Calls, facilitate noua oferita de Facebook

Cu cine o sa discut eu in grup nu stiu, dar probabil ca ar fi interesant sa reunesti familia pe WhatApp, nu-ia sa? Faci un grup, iar apoi treci pe video call, apel video – gata conversatia! O fi sau nu utila facilitatea nu stiu, era candva asa cum ziceam  – folosita de utilizatorii yahoo messenger, deci daca o sa prinda va fi ok, daca nu – la fel!

Pe Skype aceste conferinte de grup sunt deja folosite, pana la urma FaceBook a adus aplicatia sa WhatsApp la nivelul concurentei celor de la Microsoft. Mai pe scurt, daca ai un apel in desfasurare, poti aduaga noi participanti la discutie – acestia vad pozele invitatilor de la avatar, accepta sau nu sa intre in hora. Verifica si ti daca ai deja activa optiunea pe telefon. In acest moment nu se activeaza automat la totii utilizatorii de WhatsApp. Bafta la discutii!

WhatsApp - Group Calls

WhatsApp – Group Calls, facilitate noua oferita de Facebook