ASUS A541U Review

By | July 6, 2018

Avand in vedere ca vechiul laptop a inceput sa faca fite, am decis sa iau un altul nou. Am ales un model de la Asus, desi sincer sa fiu nu stiu daca taiwanezii meritau increderea mea. Avand in vedere ca nu am prea fost multumit de modelele HP 2000 luate data trecuta, ia vechile Samsung desi au facut fata cu brio testului de anduranta si performanta, nu se prea mai gasesc la preturi bune, iata-ma posesorul unui ASUS A541U cu 4 GB RAM si HDD de doar 500 GB, cu procesor i3.

ASUS A541U Review

Inca de la prima vedere am inteles ca undeva am dat-o in bara, accesul la baterie, RAM, etc. este prin partea de sus, adica se scoate tastatura, etc. Nu o sa ma plag prea tare pentru ca modelul ASUS A541U nu iti da voie sa schimbi bateria, pana azi la cele trei laptopuri nu am schimbat niciodata bateria, deci probabil ca peste cativa ani cand va trece si acesta pe linia moarta, va ramane cu bateria originala. La capitolul autonomie am vazut ca sta momentan bine, adica cu full charged merge sase ore! Uimitor as zice eu.

Avand in vedere ca are doar 4 GB RAM nu te astepti la mari performante, iar ca sa mai adaugi macar 4 GB trebuie sa scoti totul din el, ceea ce este evident deranjant. Spatiul de stocare poate fi multumitor, avand invedere ca data trecuta din cei 1000 GB nu am reusit sa folosesc nici macar un sfert. Oricum imi raman cele doua HDD-uri, cel de la Samsung si cel de la HP 2000. Ramane sa vedem cum se comporta ASUS A541U in timp, la prima vedere pana isi termina de facut UpDate-urile merge binisor, desi se putea si mai bine.