Yahoo messenger dispare oficial de pe piata

By | July 19, 2018

Nu cred ca este cineva care s anu fi comunicat prin Yahoo Messenger, dar iata ca a sosit si clipa despartirii oficiale, caci practic nimeni nu a mai folosit acest mijloc de comunicare de multi ani. Culmea este ca daca nu-l modificau ci doar asigurau in continuare securitatea conturilor, era super ok. Sper s anu ramanem si fara email-uri in curand, caci ar fi groaznic pentru cei ce mai au salvate date in acele conturi – nu mai zic de inregistrari pe site-uri, alte conturi, etc.

Yahoo messenger dispare oficial de pe piata

Sincer sa fiu am fost dintre cei care a renuntat cu greu la Yahoo messenger, chiar cand altii stateau pe Skype sau cand au aparut FaceBook, WhatsApp sau Viber. Era comod soi foloseai o interfata si pentru accesarea email-ului, era comod, ce sa o mai lungim. Multi nu stiu ca poti discuta pe Gmail, dar ce conteaza? Azi folosesc doar Whatsapp – mai rar si FaceBook messenger pe telefon. Pentru cine nu stie, Viber este al japonezilor de la Rakuten, in timp ce WhatApp este proprietatea FaceBook.

Ce aducea Yahoo Messenger lumii? Comunicare fara limite sub un ID in spatele caruia putea fi oricine. Azi FaceBook vrea sa avem un singur cont confirmat cu un ID real, iar Google stie ce mancam fara sa ne mai intrebe. Asta este finalul unei epoci si inceputul alteia – mai bune sau mai rele, o sa aflam. Era  sa uit, pentru WhatsApp ai nevoie de telefon, iar daca e o cartela prepay si pierzi numarul ce faci? Vom vedea!

Yahoo messenger

Yahoo messenger dispare oficial de pe piața