Cadouri pentru femei

By | November 6, 2013

In cele mai multe cazuri cadourile sunt asociate cu femeile, desi nu este o regula generala. Iata de ce am decis sa va facem si noi cateva recomandari cu cele mai inedite cadouri pentru femei. Iar cum peste numai cateva zile va fi Black Friday, iar apoi va veni Craciunul si Revelionul, un cadou poate fi o investitie placuta pentru orice barbat.

Cum aleg cadoul potrivit

Daca sotia sau prietena ta nu a cerut un anumit obiect pentru trebuirile casnice, atunci nu incerca sa ii oferi tu unul. In cele mai multe cazuri ea va interpeta gestul tau ca pe o dorinta de a o vedea in bucatarie aproape tot timpul. Chiar daca tu consideri ca acel obiect ii va usura munca, evita sa faci astfel de cadouri.

Acelasi principiu ca cel enuntat mai sus pentru obiectele casnice se aplica si la haine. De obicei atunci cand vrei sa oferi un cadou unei femei, este bine sa stii ce anume si-ar dori, iar in cazul hainelor cel mai indicat este sa o inviti pe ea, subtil sa mergeti sa-si aleaga chiar ea hainele potrivite.

Un sfat care s-ar putea sa ajute pe multi dintre barbatii ocupati este acela de a nu oferi cadouri unei femei sub forma de bani. Indiferent cat esti de ocupat, nu oferi bani iubitei sau sotiei, este cel mai nepotrivit cadou.

Daca pana acum am discutat despre ce sa nu faci, iata si un sfat care te va ajuta sa faci ceva: cautati impreuna online cadouri ce se pot cumpara din magazinele de fashion gasite pe interenet. O simpla exclamatie de admiratie si palata cadoului vor echivala cu un imens buchet de flori. Tululu.ro iti ofera o gama larga de obiecte ce pot fi facute cadou, unele chiar la preturi mici, altele inedite dar utile. Este un mic exemplu despre cum ai putea sa faci fericita sotia sau iubita, insa in mod evident site-ul nostru iti sta la dispozitie cu sute de alte astfel de idei.

Cadouri

Cum aleg cadoul potrivit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *