Black Friday 2013

By | November 15, 2013

Iata ca mai sunt doar cateva zile pana la cea mai aglomerata zi din an, Black Friday 2013. Iar daca e zi de reduceri la cumparaturi, cititorii nostru ne vor asalta la mai toate categoriile de cumparaturi, de la la cizme, paltoane si pana la cosmetice. Iata de ce va mai dam o sansa sa cautati cele mai mici preturi de pe internet!

Fshoes.ro

Reduceri de Black Friday 2013

Vreti sa va cumparati cizme, papuci sau alte produse la un pret extraordinar? Acum aveti ocazia, o singura data in an este Black Friday, iar in 2013 va fi chiar pe 29 noiembrie!

In plus, vom veni in curand cu alte oferte la pret redus incepand cu data de 20 noiembrie, pentru ca toti cititorii site-ului Fashion sa aiba un motiv de bucurie!

Daca aveti de gand sa cumparati ceva la pret redus, va rugam sa ne spuneti, vom cauta noi pentru voi cele mai bune preturi si le vom posta pe FaceBook pe pagina Ro.Market.

Asa cum spuneam mai devreme iata o oferta gen Black Friday de la Zonia, pentru data de 23 noiembrie! Profita si tu de super preturile din aceasta toamna, fii pregatit cu ceva de calitate pentru sarbatorile de iarna!

Pentru cei ce sunt defa inscrisi pe FaceBook in grupul iQ.Net Romania oferim un super cadou in valoare de minim 5% din valoarea cumparaturilor! Deci daca ai chef de inca o reducere in afara de cea oferita in magazinul online, vino alaturi de cele peste 500 de femei ce s-au inscris deja in grup!

Zonia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *