Super oferte de la Catalin Botezatu

By | November 18, 2013

Probabil ca cei mai multi dintre voi au auzit deja de Super Ofertele oferite de Catalin Botezatu cu ocazia sarbatorilor de iarna din acest an, iata de ce vrem sa aducem in atentia cititorilor nostri cea mai noua oferta la produsele marca Catalin Botezatu!

Inca nu ai un produs din colectia Navy de la Catalin Botezatu?Ai vazut macar oferta pentru Winter Edition de la Catalin Botezau? Acum poti cumpara direct din magazinul oficial Catalin Botezatu la cel mai mic pret de pe piata, produse de top, materiale de cea mai buna calitate si colectii ravnite de multi barbati puternici!

Te invitam sa vezi toata gama de produse pentru barbati din noua colectie Catalin Botezatu si sa primesti inca 5% reducere – un mega cadou din partea portalului Fashion! Primii 5 cumparatori ce vor lasa un comentariu in care sa specifice ce anume produs au cumparat vor primi un cadou cu valoare dubla – adica 10% din valoarea fara TVA a produselor cumparate din magazinul oficial Catalin Botezatu! Crezi ca gasesti in alta parte o oferta mai buna?

Special pentru tine: Colectia Spartans de la Catalin Botezatu vine cu o reducere incredibila de pret! Doar astazi poti intra in competitie cu cei mai tari barbati din Romania! Cel mai vandut produs in ultimile trei luni! Fii puternic – fii SPARTAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *