Carcasa mea pentru Samsung Galaxy S 6

By | October 18, 2017

Stiu ce ai sa-mi zici, ca desi a aprut deja Samsung Galaxy S 8, eu te bat la cap cu o carcasa pentru varianta aia veche, S6.  Ei si ce daca altii au deja un S7 sau 8? Tu astepti sa apara ceva semnificativ mai bun, cu o baterie care depaseste cel putin de trei ori ca autonomie actualul tau telefon, iar la pret sa fie ceva mai accesibil, sa zicem la 1500 de lei [ noi! ]. Dar de ce insist sa iti pui carcasa la telefon si sa nu umbli cu el fara protectie?

Carcasa mea pentru Samsung Galaxy S 6

Te intrebam de ce ai nevoie de protectie la Samsung Galaxy S 6, iar raspunsul este pentru ca este din sticla! Daca la Samsung Galaxy S 7 avem spatele dintr-un material mai bun, care nici nu aluneca dar nici nu este casant, la varianta sa precedenta pericolul sa se sparga sticla este mare. Eu de exemplu m-am trezit la hotel cu telefonul pe jos dupa ce sotia a tras de cablu! Direct pe gresie, fara covor. Ce m-a salvat? Exact, ai ghicit – carcasa de protectie!

Ce nu mi-a placut la carcasa de plastic? Ca devine casanta dupa un an sau doi de folosire, probabil nu se asteptau sa tii telefonul asa de mult. Eu il am din aprilie 2015, cadou de ziua mea. Baiatul meu are un Samsung Galaxy S8 iar sotia un S 7. Adica le avem in ordine si suntem multumiti, mai putin eu de autonomie! Dar de huse suntem toti multumiti, pentru ca ne scapa de probleme, nu ai vrea sa afli cat costa ecranul unui telefon!