Colantari auto in Bucuresti

By | October 18, 2016

Cine nu isi doreste ca masina sa fie personalizata in asa fel incat sa atraga toate privirile in trafic? Acum la Colantari Design este mult mai usor de pus in practica acest lucru datorita serviciului de colantari auto in Bucuresti la care pot apela toti soferii. Aceasta reprezinta cea mai buna alternativa la vopsirea clasica a masinilor, aducand numeroase avantaje, iar un numar tot mai mare de proprietari de autoturisme se orienteaza catre o asemenea varianta.

Mai ieftin

Sa vopsesti integral o masina de clasa mica precum Opel Astra, Honda Jazz sau Volkswagen Polo costa de la 4.000 de lei in sus, pe cand colantarea aceluiasi autoturism ajunge la circa 1.000 de lei, de 4 ori mai ieftin. De asemenea, cei care isi doresc design-uri mai sofisticate si culori deosebite vor pregati peste 5.000 de lei pentru a-si personaliza autoturismele asa cum isi doresc, insa Colantari Design propune o gama foarte variata de nuante catre care se pot orienta soferii. Astazi sunt foarte populare negrul mat sau albul perlat, culori ce se potrivesc pe toate tipurile de masini, iar economiile efectuate nu sunt de neglijat pentru nimeni.

Mai putin timp pierdut

Mai mult, soferii se pot bucura de o serie foarte importanta de avantaje. In primul rand nu vor mai pierde cateva zile pana cand masina lor sa fie vopsita, intrucat pentru colantari auto integrale in Bucuresti nu este nevoie de mai mult de cateva ore pana cand procedura sa fie finalizata.

Mai multa protectie

De asemenea, aceste autocolante au rol de protectie a vopselei care nu va fi la fel de mult afectata in cazul zgaraieturilor foarte des intalnite in parcari. O alta solutie este apelarea la folia transparenta pentru a proteja vopseaua originala sau diferite elemente ale autoturismului precum farurile sau proiectoarele impotriva pietricelelor de pe drumuri sau a sarii aruncata in cursul iernii.