Cum sa incep o afacere online

By | September 5, 2015

Mediul online iti ofera destul de multe variante pentru a incepe o afacre online, depinde acum de ce-ti place si ce doresti sa faci. Poti scrie pentru tine sau pentru altii, poti vinde produse prin programe de afliere, depinde doar de tine. Cateva prezizari de inceput: ai nevoie de un site? NU neaparat., poti folosi FaceBook pentru a te promova. Important este sa ai audienta de care este nevoie pentru proiectul tau. Iar daca ai nevoie de un site poti alege platformle gratuite oferite de Blogger si WordPress. Cea din urma nu-ti permite sa pui reclamele AdSense de la Google, deci nu vei castiga bani din cel mai mare motor de cautare. NU iti permite nici sa-ti faci un site de afliere, deci poate ar fi cazul sa ai propriul tau domeniu.

Cum sa incep o afacere online in Romania

Asa cum spuneam la inceput poti avea un site sau/si o pagina de facebook, sau chiar poti adauga si un grup – deschis este sfatul meu. Tot ce te poate ajuta sa ai un public tina cat mai mare este de folos daca vrei sa ai succes in mediul online. Cat de repede vine succesul unei afaceri online? Depinde de multi factori, dar eu zic sa te inarmezi cu rabdare, important este sa cresti de la o zi la alta. Cat timp esti in crestere inseamna ca esti pe drumul cel bun. Ce nise poti aborda? Sa zicem Fashion, sau daca ai talent, incearca in turism.

Dar cum sa incep o afacere online? Primul pas este ideea, apoi cercetarea pietei, eu zic sa incerci sa vezi cam ce zice lumea pe facebook despre ideea ta, daca ai semnale ca lumea accepta usor si cu placere ideea, da-i bataie! Fa-ti un site si treci la treaba. Nu dispera daca veniturile nu curg din prima zi, sau din prima luna! Cu rabdare si incercand sa te adaptezi din mers cerintelor vei ajunge la un venit care sa fie pe masura efortului depus.Succes!

Castiga cu iTzone

Cum sa incep o afacere online in Romania